Komentari na vest

Rastavac: Korak unapred u odnosu na prethodnu utakmicu, Topić ima novu ulogu

G

Gost54321

pre preko 1 godinu

Pa kad ste odseli u Titaniku, sta ste ocekivali? Da prodjete bolje od broda?
V

V V

pre preko 1 godinu

Sredina terena ne radi dobro. To i laici vide. Jel nije mogo da se nađe neki odličan vezni igrač da poveže odbranu i napad pasovima. Bar jedan..
V

Voša NS

pre preko 1 godinu

Danas ce ojačati odbranu, problem nije tu vec u kompletnoj postavci tima a pre svega sredina, on to ne zna da uradi! Prosečan trener za isto takve klubove, njegova statistika to pokazuje a ona je drasticno bolja od igre njegovih timova!
g

ghost nsns

pre preko 1 godinu

evo ga ovaj sto sve zna aka MJ
R

Rastko 1389

pre preko 1 godinu

Pa vama bolje izgleda drugi tim od prvog!!!! Presmesno!!
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Poraz od 4:2 je korak napred?!Sta li je onda korak nazad?

Mr 007

pre preko 1 godinu

😂 Rastavac je zestoko ojadio Vosu.Posle onog perioda u Radnickom iz Nisa sam smatrao da je odlican trener u pitanju,ali je to vrlo diskutabilno. Na papiru Vosa ima treci najbolji tim u ligi (posle vecitih),a na terenu su miljama daleko od Cuke i TSC-a. Veliku sansu je propustila Vojvodina,imali su plasman u LK na dohvat ruke,a ovako ce ih neko izbambusati u plejofu.
A

Astoria

pre preko 1 godinu

Apsolutno se sve slažem sa komentarom, kao da sam ga ja napisao. Od reči do reči.
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Isto kao i Čuka, nema šta da tražite u Evropi! Trenutna ekipa ne može da iznese, pojedinci su zalutali! Hoćete pare? Grupna faza nekog evropskog takmičenja + Omladinska škola! Na 2 igrača koji nisu nista igrali u prvom timu ste uzeli 3+ miliona, a zamislite koliko možete sa mladim igračem i grupnom fazom evropskog takmičenja! Treba nam 3, 4, 5 klub! Liga sa 2 kluba ne vodi nikuda!
Г

Гост 1914

pre preko 1 godinu

Одгледао утакмицу,и ако могу да приметим ови су нам открили све слабости и мане,на жалост-а ти велики тренеру и даље замајавај нас и причај своју причу,и на жалост сад ћу рећи оно што сам мислио да нећу НИКАД,а то је да би ова екипа личила на тим да је води,рецимо Лалатовић, мада не волим га,али је за тебе је лично Доктор.Па ти ме човече подсећаш на свевишњег,тако он прича за државу,јел ти мислиш да се ми закопчавамо на леђа,јел ти мислиш да смо ми глупи и да више верујемо теби него својим очима !? А,кад смо код екипе,ту критеријуме задовољавају Царевић,Траоре,Чумић,оба Симића,Милетић и можда,можда Топић и Кабић-остали су ти смешни,бар за оно што ти хоћеш и тај Збиљић,а ми са вама можемо само да се нервирамо.....
G

Gosttt

pre preko 1 godinu

Bez namere da se prepucavam sa bilo kime. U pravu si za sve sto si rekao za igrace ali ne i za trenera ! Sa ovim igracima nisu mogla ni prethodna 2,3 trenera. Jednostavno prosecni igraci i nisu na nivou Vojvodine. Mladi samo nazaduju ! Vojvodina ima 5, 6 igraca ok. Carevic, Traore, Baraj, Comic, V Simic i U Nikolic ! Ostali su losi ! Najbolje bi bilo prodati ove ili oterati i dovesti igrace na nivou Vojvodine. Ali zato nema para. Kad se setim 90 ih i kakvi su igraci igrali oni su bili licno Maradone za ove danasnje u Vojvodini. Na zalost i Tsc i Cukaricki su bolji od Vose. Nisam navijac Vose ali posle Zvezde jedino Vosu gotivim ! Pozdrav za navijace Vise i nadamo se boljim vremenima po klub i sve u vezi kluba !
S

Srki987

pre preko 1 godinu

Najgore od svega je što naši timovi ni nakon priprema nisu fizički spremni za više od 60 min. Zvezda-Makabi Haifa čist primer.
r

rajkan21

pre preko 1 godinu

Ne vredi Mima,ipak je mnogo vise teorija nego praksa....samo demagogija...Vojvodina pod tvojom palicom ne izgleda ubedljivo...
V

Voša NS

pre preko 1 godinu

Čoveče! Oni sto su ti zabili 4 lagana a mogli su još e ti nisu tvoji, mala sitnica, tako da poboljsanja nema niti ga iko od tebe ocekuje!
S

Srpska Atina

pre preko 1 godinu

Treneru, trazi pojacanja od uprave dok jos nije kasno.
G

Gost355

pre preko 1 godinu

Nmz u vezu pa ajde da ga smestis negde