Milan Rastavac na konferenciji za novinare
Milan Rastavac na konferenciji za novinare

Rastavac: Tražimo čudo, nema lepše stvari nego igrati protiv Brazila

Vreme čitanja: 1min | ned. 24.06.18. | 13:13

“Moraćemo da improvizujemo, jer njihova igra jeste improvizacija”, dodaje Krstajićev pomoćnik

Kako pripremititi taktički ekipu za duel protiv Brazila? O njima se sve zna.  Najveći su favoriti turnira, imaju brdo asova koji prave razliku. Reklo bi se da su Orlovi pred nemogućom misijom.
Brazil je ekipa koju skenirate iz više uglova. Njihova uloga je zasnovana na jakim individualcima. Zavisiće mnogo od njihovog rasploženja, ali onda i od našeg odgovora. Moraćemo da improvizujemo, jer njihova igra jeste improvizacija. Biće mnogo različita utakmica od prethodnih“, poručio je pomoćnik Mladena Krstajića, Milan Rastavac.

Činjenica je jedna - Orlovi će morati da budu bolji nego protiv Švajcarske.
Slika o prethodnoj utakmici je iskrivljena. Trčali smo više nego Švajcarska, sudijske odluke su nam oduzele odgovornost  u maneveru. Pretrčali smo četiri kilometara više od njih“.

Izabrane vesti

Stručni štab neće imati težak zadatak. Očekuje se da reprezentativci Srbije sačekaju početak u Moskvi, poklone se i počnu.
Taktička i psihološka priprema će biti lakše. Najlepša stvar je u fudbalu igrati protiv Brazila. Sve ekipe poput naše moraju da sanjaju jedno veliko čudo kako bi prošle grupu. Mi u sredu tražimo čudo. Postoji način na koji možemo da se suprotstavimo Brazilu”.

Kada kažete Brazil prva asocijacija je Nejmar
Pokušaćemo da ga zaustavimo timskom saradnjom u defanzivi. On je noseći autoritet ovog tima Brazila. Čak deluje da mu nekad obavezno igrači Brazila daju loptu. Trudićemo se da ga timski zaustavimo“.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Rusija2018Milan Rastavacfudbalska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara