""
""

Rat u Ukrajini bukti i na fudbalskom terenu: Pogledajte kako izgleda kada se makljaju fudbaleri Šahtjora i Dinama (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 01.05.16. | 23:10

Glavni sudija podelio četiri crvena kartona, tri Rudarima i jedan Kijevljanima

Okršaj 24. kola šampionata Ukrajine između Šahtjora i Dinama iz Kijeva rešen je u korist Rudara koji su slavili ubedljivo sa 3:0, ali će se narednih dana o ovoj utakmici tek govoriti.

Izabrane vesti

Razlog je nesvakidašnja tuča fudbalera dva tima u koju su se umešali čak i treneri i stručni štabovi obe ekipe. Incident se dogodio u 78. minutu, posle trećeg gola za Šahtjor, kada je pravo ni iz čega počelo da varniči na terenu.

Nekoliko minuta trajalo je međusobno makljanje igrača dva rivalska kluba, a onda je glavni sudija Juri Možarovski isključio Andrija Jarmolenka iz redova Dinama, odnosno Tarasa Stepanenka kod Šahtjora, kao i trenera Mirčeu Lučeskua i defanzivca Kučera, koji su se umešali u tuču tako što su sedeli na klupi za rezerve domaćina.

Zanimljivo, pre šest meseci Jarmolenko se već sukobio sa Stepanenkom kada je bacio na travu dres Šahtjora, a inače uprkos velikom kvalitetu zvezda kijevskog Dinama ima običaj da pravi probleme, posebno kada njegov tim igra sa velikim rivalom. 

(FOTO: Screenshot)

Pratite MOZZART i na Vajberu


tagovi

UkrajinatučaŠahtjor DonjeckDinamo KijevAndrij Jarmolenko

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara