Rafael Leao i Nemanja Matić u duelu (©Reuters)
Rafael Leao i Nemanja Matić u duelu (©Reuters)

Ren obećao Matiću mesto u startnoj, Roma se bacila u potragu za naslednikom - hoće da vrati Paredesa

Vreme čitanja: 2min | uto. 08.08.23. | 14:35

Uskoro se očekuje da pošalje upit Pari Sen Žermenu...

Odlazak Nemanje Matića sa Olimpika prestao je da bude glasina, postao je realnost. Sve je izvesnije da će Žoze Murinjo ostati bez jednog od omiljenih igrača, bez vojnika u veznom redu i moraće da pronađe zamenu. Ren je obećao mesto u startnoj postavi Srbinu i rastu šanse da se preseli u Francusku, a u njoj bi rimski klub mogao da pronađe zamenika. 

Roma se bacila u potragu za naslednikom Nemanje Matića. Neće posegnuti za inovativnim rešenjem, nije portugalski strateg neko ko voli da eksperimentiše. Zna se tačno šta voli na kojoj poziciji da ima, kakav profil igrača. Za vezni red potreban mu je pit-bul,neko ko će preorati teren, a u Večni grad mogao bi da se vrati Leandro Paredes

Izabrane vesti

Argentinac je na Parku prinčeva precrtan duži vremenski period, ne računaju na njegove usluge. Slali su ga prethodne sezone na pozajmicu u Juventus, koštalo je to torinski klub 2.500.000 evra i na kraju nije odlučio da odreši kesu. Umotao je Leandra Paredesa u isti onaj paket, stavio mašnicu u poslao ga nazad u Grad svetlosti.

Šampionu Francuske nije potreban, mišljenje se u klubu nije promenilo ni dolaskom Luisa Enrikea. Španac nema ništa protiv da Argentinac promeni sredinu i sada je najrealnija opcija da posle šest godina ponovo bude rezident Večnog grada. Iz Rome je izboksovao transfer u Zenit u vrednosti od 23.000.000 evra, kasnije dobrim igrama u Sankt Peterburgu naveo Parižane da iskeširaju čak 40.000.000, međutim, na Parku prinčeva nikoga nije oduševio. 

Roma bi sa Leandrom Paredesom trebalo da dobije na agresivnosti, dobila bi čoveka koji se prethodnih godina naosvajao trofeja. Devet sa Pari Sen Žermenom, jedan sa Zenitom, te dva sa državnim timom - prvo Kopa Amerika, a zatim i Mundijal. Posle svega, verovatno ni argentinski vezista neće imati ništa protiv da zaduži Rominu opremu i sarađuje sa temperamentnim Portugalcem. 

Još samo Roma da pošalje upit i zvaničnu ponudu Pari Sen Žermenu, očekuje se da će uskoro do toga i doći kad je Nemanja Matić na izlaznim vratima.


tagovi

Nemanja MatićLeandro ParedesRomaFK RenPari Sen Žermen

Obaveštavaj me

PSŽ
Roma

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara