Komentari na vest

Renato Sančes "zavadio" velikane: Milan poslao ponudu, Arsenal najveća konkurencija

G

Gost83

pre preko 2 godine

Bilo bi veliko iznenadjenje da ikada vise zaigra za neki klub iz Velike Britanije posto je doziveo nervni slom i razmisljao o prekidu karijere pa cak i samoubistvu u tom periodu kada je nastupao za Swansea. Mislim da kod nas to nikada nije pisalo ali citao sam njegovu ispovest na nekom engleskom portalu. Rekao je da je danima samo sedeo pored prozora i gledao kako napolju pljusti kisa, neprekidno, iz dana u dan. I da uopste nije mogao ni da razmislja o fudbalu u koliku depresiju je upao i koliko ga je to ubilo u pojam. E sad, ako se potpuno psihicki oporavio, nikad se ne zna...mada to mu je skoro unistilo karijeru tako da sumnjam da ce ici u Englesku. Pozdrav svima!
D

Dachaa

pre preko 2 godine

Kako ga se Bayern prelako odreko,dobar potencijal
d

djalminha

pre preko 2 godine

ako cemo o dobrim odnosima,arsenal im je za pepea i gabriela dao preko 100 miliona.
O

Ombucman

pre preko 2 godine

Ovog momka prati Liverpul već više od godinu dana. Ako reše da nadomeste odlazak Vajnalduma, to će biti ovim transferom.
I

I

pre preko 2 godine

Pojacanje za Arsenal, ali mislim da bi im daleko bolje legao veznjak tipa Sergej, fali im malo visine, plus je i igracki i bolji od Sanceza. Naravno i skuplji.
H

Host

pre preko 2 godine

Ne moze Sergej da igra premier ligu, vrhunski igrac, ali ne za takav fudbal
I

I

pre preko 2 godine

Da se ne igra tamo mozda jedno poluvreme fudbal, a drugo vaterpolo? Vecu nebulozu dugo nisam procitao.
С

Сербона

pre preko 2 godine

Слажем с тобом, Сергеј би био идеалан за постојећи тим Арсенала. Будући да већ "меркају" Влаховића, ето прилике да ми стари навијачи Арсенала после ових "злих времена" коначно видимо један нови и јачи тим који може да се бори за трофеје.
M

Mrcina

pre preko 2 godine

Zver,izgleda je malo sredio glavu.Snaga,tehnika,šut,brzina,pravi vezni.Tek mu je 24,ima vremena da napravi ozbiljnu karijeru.
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Pun pogodak za Milan posle odlaska Kessiea. Šteta sto su ga rano navijali. U Bavariji nije dobijao priliku. Mlad otišao iz Portugala, daleko od kuće, svog naroda, okružen bljutavim njemačkim jezikom, češće je hladno, ne go toplo, drugačija hrana nego u Portugalu. Po odlasku iz Bayerna je prodisao, ocelicio se. Nisam ga dugo gledao kako igra, tek sada protiv nas, odlučan je. Tek su mu 24. Zreo je da eksplodira po drugi puta, ali van granica svoje zemlje.
P

Princ

pre preko 2 godine

Kad se setim da se u svonsiju nije snasao,igrac koji je fizicki neverovatan njemu bi prijala ekipa kao sto je liverpul,dortmudn ekipe gde trce luno i gde ima dosta duel igre,ne moze da se snadje u ekipama koje drze posed jer je on igrac kojem treba prostora da iznese loptu i da se pobije na sredini,sale ga lepo cuvao protiv nas
M

Maresca

pre preko 2 godine

Jako dobar igras...ima sve kvalitete..brzinu,snagu,sut,tehniku...moze da igra na vise pozicija...ali decko nema mozak...bukvalno moze da dodje u italiju da postane jedan od najboljih na svetu..a moze i da propadne kao i u bajernu...ali ja bi rizikovao sa njim da sam na mestu maldinija
G

Gost300

pre preko 2 godine

Mnogo bi radije u Arsenalu vidio Auara ili Bisumu
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Izgleda da uskoro nećemo niko vidjeti Bissoumu osim posjete i robijaša hahahah.. Nadam se da neće zaglaviti robiju.
R

RealNo1

pre preko 2 godine

Arsenal ima vise novca, ali Milan ima ozbiljne pregovarace.
r

rsczz

pre preko 2 godine

Pojeo nas je u nedelju ,jako dobar igrac!
L

Lanmi2311

pre preko 2 godine

Koga je pojeo, leba ti, u svakom segmentu smo ih nadigrali... Istina, bio je najbolji kod njih!