""
""

REZZIME DANA (nedelja): 8/10!

Vreme čitanja: 3min | ned. 22.10.17. | 22:45

Pogledajte ko vam je 22. oktobra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

Izabrane vesti

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO:

LACIO - KALJARI (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 3:0
Imobile je u šestom minutu iznudio penal koji je pretvorio u gol i otvorio Laciju vrata pobede. Na isteku prvog poluvremena je iskoristio sjajnu asistenciju Adama Marušića za 2:0 i tu je bio kraj svih Kaljarijevih nadanja. Doduše, Sardima je na 1:0 poništen gol zbog ofsajda. Milimetarskog, ali opravdano. A tek što je počelo drugo poluvreme, Bastos je na centaršut Luisa Alberta postavio konačnih 3:0.

SELTA - ATLETIKO MADRID (tip 2, kvota 2,05) - rezultat 0:1
Kevin Gameiro u pravo vreme! Prvenac francuskog napadača u novoj sezoni srušio je Vigo i madridskom Atletiku doneo vredan minimalac u jednom od derbija devetog kola Primere. Na Balaidosu 1:0 za Jorgandžije i početak deobe na koje bi da napadnu titulu i “ostatak sveta”. Bar što se tiče Pirineja.

VILJAREAL - LAS PALMAS (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 4:0
Viljareal je poveo u 48. minut, tako što je Sedrik Bakambu na dodavanje Samu Kastiljeha zakucao loptu pod prečku i tako postao fudbaler s najvećim uticajem na rezultate svog tima u prvenstvu Španije ove sezone. Bio je to osmi gol reprezentativca Konga od ukupno 15 koliko je, sa kasnije uračunata dva, postigla Žuta podmornica. Jer, kapiten Mario Gašpar u 65. minutu udvostručio je prednost, a štoper Las Palmasa Navaro samo 120 sekundi kasnije nespretnom intervencijom zapečatio sudbinu gostiju. U nadoknadi se nad nedoraslim rivalom iživljavao i Nikola Sansone.

PSV - HERAKLES (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 3:0
Domaći su poveli već u 18. minutu pogotkom mladog Meksikanca Irvinga Lozana. Njemu je to sedmi gol u sezoni kojim je izbio na čelo liste strelaca. Ali možda i više od Lozanove forme navijače PSV-a može da raduje nova dobra partija njihove "desetke" - Marka van Ginkela. Taj momak je potvrdio potpuni preporod s dva nova gola za ubedljiv trijumf PSV-a. 

BENEVENTO - FJORENTINA (tip 2, kvota 1,45) - rezultat 0:3
Fiorenina je iskoristila zicer na gostovanju verovatno najgoroj ekipi koja je ikada zaigrala u Seriji A. Viola je u gostima pregazila Benevento sa 3:0. Novajlija sa juga je očigledno zalutao u Seriju A. Ostaju bez osvojenog boda nakon devet kola. Vrata pobede Violi je otvorio Benasi posle lepe asistencije Đovanija Simeonea, potom je Kuma Babakr udarcem glavom na početku drugog poluvremena duplirao prednost i rešio pitanje pobednika. Na kraju, Babakar i Tero su se za treći gol svađali oko izvođenja penala, pobedio je iskusni Francuz i postavio konačnih 3:0. 

ATALANTA - BOLONJA (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 1:0
Polako se vraća i Atalanta. Pojačanje  Hans Korenlijus je na majstorsku asistenciju Frojlera skinuo skalp Bolonji (1:0) koja je jedno od prijatnijih iznenađenja prvenstva. Atalanta je pobedila posle tri utakmice bez trijumfa i opet je mirna u sredini tabele. 

KLUB BRIŽ - ANTVERPEN (tip 1, kvota 1,48) - rezultat 1:0
Briž je ovog nedeljnog popodneva dobio Antverpen sa minimalnih 1:0 (1:0) i tako produžio seriju pobeda na pet! Jedini pogodak na utakmici delo je Saula Dekarlija u 35. minutu, pošto se našao na pravom mestu, u pravom trenutku i odbitak pretvorio u gol prednosti. Ispostavilo se na kraju da je to bilo dovoljno za nova tri boda. 

UDINEZE - JUVENTUS (tip 2, kvota 1,35)  - rezultat 2:6
Šampion je iz prekida ubio sve Udinezeove nade. Prvo Rugani, a potom i Kedira na asistenciju Ruganija. Čudesno veče, Kedira je zaokružio prvim het-trikom u karijeri, a tačku na sjajnu partiju je stavio Miralem Pjanić majstorskim golom sa 20 i kusur metara.

PRECRTANO:

MILAN - ĐENOVA (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 0:0
Montela je prekinuo seriji od tri poraza u Seriji A, ali remi bez golova protiv Đenove (0:0) nikako ne može da podvede kao uspeh. Bez obzira što je Milan zbog gluposti Leonarda Bonućija igrao skoro ceo meč sa igračem manje. Milan je 11. na tabeli, već kasni 12 bodova za liderom i šest za Ligom šampiona. Previše...

NICA - STRAZBUR (tip 1, kvota 1,85)  - rezultat 1:2
Loša serija Nice polako prerasta u agoniju. Najprijatnije prošlosezonsko iznenađenje Lige 1 u poslednje vreme ne zna gde bije. U meču 10. kola francuskog šampionata Strazbur je kao gost savladao Nicu sa 2:1. I ne samo to gostima iz Strazbura to je pošlo za rukom iako su imali igrača manje skoro celo drugo poluvreme. A navijači Nice dobro će zapamtiti ime napadača Nuna da Koste. Momak rođen na Zelenortskim Ostrvima dao je oba gola za Strazbur.  

(FOTO: Shutterstock)


tagovi

bet analizakladionicarezzimedanasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara