REZZIME DANA (petak): Prodali i Mesi i Ronaldo

Vreme čitanja: 3min | pet. 22.03.19. | 23:25

Pogledajte ko vam je 22. marta doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...


ZAOKRUŽENO

ENGLESKA - ČEŠKA (tip 1, kvota 1,33) - rezultat 5:0
Ako je suditi po svemu viđenom na Vembliju Geret Sautgejt je dodatno unapredio Englesku i pretvorio je u mašinu za mlevenje mesa. A Češka je odlično “sela” kao smesa koju treba samleti. Gordi Albion je svojoj publici pružio večeras predstavu o kojoj će se pričati, pet golova i pregršt divnih poteza od kojih zastaje dah.

Ovde pogledajte detaljan izveštaj sa ovog meča

ANDORA - ISLAND (tip 2, kvota 1,25) - rezultat 0:2
Rutinsku pobedu zabeležio je Island i to na gostovanju u Andori gde su strelci za goste bili Bjarnarson u 22. i Kjartanson u 80. minutu. Zanimljivo, oba pogotka su gosti dali posle dobrih kombinacija nakon prekida, u svom prepoznatljivom stilu, pa su ulogu favorita u potpunosti opravdali protiv jedne od najslabijih ekipa. 

MOLDAVIJA – FRANCUSKA (tip 2, kvota 1,10) - rezultat 1:4
Dominantni Francuzi su pitanje pobednika rešili za samo 12 minuta sredinom prvog dela. Antoan Grizman je doveo goste u vođstvo u 24. minutu, a samo koji trenutak kasnije i Rafael Varan je nebeskim skokom na prvoj stativi posle kornera uveo u takmicu u miran tok. Žiru i Mbape su upotpunili poker goleadu Galskih petlova. Rutinski...

Ovde pogledajte detaljan izveštaj sa ovog meča

ALBANIJA – TURSKA (tip 2, kvota 2,15) - rezultat 0:2
Turska je prevođena novim selektorom Šenolom Gunešom upisala lagan trijumf na gostovanju u Albaniji od 2:0, koji su joj omogućili Burak Jilmaz i Hakan Čalhanoglu po jednim golom u svakom od poluvremena. Posebno lep bio je drugi gol veziste Milana koji je lepim projektilom stavio tačku na trijumf.

FIN HARPS – ŠAMROK (tip 2, kvota 1,40) - rezultat 0:1
Dugo su gosti lomili otport žilavog domaćina, a nagrada za upornost stigla im je tek u 85. minutu. Bolje ikad nego nikad, a zablistao je Greg Boldžer koji nije mogao da izabere bolji trenutak za prvenac u ovoj sezoni. Realno.

PRECRTANO

PORTUGALIJA - UKRAJINA (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 0:0
Umesto celog plena samo mrva za prvaka Evrope. Zakazao je onaj od koga se najviše očekivalo - Kristijano Ronaldo. Najbolju šansu na utakmici propustio je Andre Silva početkom drugog dela kada je sjajno tukao sa ivice kaznenog prostorra, ali je Andre Pjatov čudesnom intervencijom spasao Ukrajince i sprečio keca.

Ovde pogledajte detaljan izveštaj sa ovog meča

LA KORUNJA - ALMERIJA (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 0:0
Pokušavao je Deportivo da protiv solidne Almerije upiše trijumf koji bi ga približio povratku u Primeru, ali nije večeras imao ko da da gol na Riazoru. Ni gosti se nisu konstantno branili, povremeno su opasno zapretili, ali je njihov golman bio spretan u nekoliko situacija čime je obezbedio vredan bod svojoj ekipi.

ARGENTINA - VENECUELA  (tip 1, kvota 1,33) - rezultat 1:3
Leu Mesiju svaka čast za igre na Nou Kampu, međutim, u dresu Gaučosa nije ni nalik nekad najboljem fudbaleru svetu. Videlo se to i u duelu sa jednom od najlošijih selekcija Južne Amerike koja je na stadionu Vanda Metrpolitano skoro rutinski slavilla 3:1, a da se Mesi maltene nije ni video ili nije imao s kim da igra.

Ovde pogledajte detaljan izveštaj sa ovog meča

ALŽIR - GAMBIJA (tip 1, kvota 1,38) - rezultat 1:1
Držali su Alžirci sve u svojim rukama do 92. minuta. Na vreme su dali gol, stekli prednost u 43. preko Abeida, ali uljuljkani vođstvom i mišlju da im niko ne može ništa dozvolili su sebi glupost u poslednjim sekundama utakmice koju je kaznio 35-godišnji štoper Gambije Futi Danso. Iz očaja su gosti došli do izjednačenja, na vašu veliku žalost.  

DEN BOŠ - TELSTAR (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 3:4
Najluđa utakmica večeri odgirana je u Den Bošu. A i kako uopšte opisati činjenicu da su domaćini ispustili u drugih 45 minuta prednost od 3:0 s kojom su otišli na odmor. Čudesan preokret gostiju krenuo je od penala u 48. minutu, a do 70. na semaforu je prednost potpuno prešla na stranu Telstara. Realno, mnogo glup način da se padne tiket... 

Foto: Shutterstock


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara