©Shutterstock
©Shutterstock

Rezzime dana (ponedeljak): Nema više katarskih izazova, vreme je za rutinu dobijanja

Vreme čitanja: 3min | pon. 19.12.22. | 23:00

Pročitajte ko vam je doneo novac 19. decembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

PARTIZAN MOZZART BET – FMP (tip 1, kvota 1,17) – rezultat 90:86

U petak je na veličanstven način savladan Anadolu Efes, a onda je u ponedeljak stigao neugodni FMP koji igra izvanrednu košarku u ABA ligi, međutim, crno-beli su imali Alena Smailagića. Mladi košarkaš je bio izuzetno motivisan, pravi motor ekipe u reketu i jedan od najzaslužnijih za trijumf. U jednom momentu je tim Željka Obradovića imao i preko 20 poena razlike.

Opširnije OVDE

VIGAN – ŠEFILD JUN. (tip 2, kvota 2,00) – rezultat 1:2

Najveće kvote na svetu određene od MOZZARTA za ovaj par su se isplatile. Nravno, ako ste igrali pobedu favorizovanog gosta. Ko je očekivao i kladio se kod nas da će Šefild Junajted otići punih kufera sa DW stadiona u Viganu, nije se prevario. A usput je dobro i naplatio.

FCSB - BOTOŠANI (tip 1, kvota 1,37) – rezultat 1:0

Dok je svet netremice gledao u Svetsko prvenstvo u Kaatru naši istočni susedi su igrali svoju ligu. Bio je ovo jedan od današnjih lakših fikseva, iako je velikan iz Bukurešta imao većlikih problema da zatrese mrežu slabašnom oponentunu u 21. kolu Lige 1.

MAKABI BR – MAKABI TA (tip 2, kvota 1,33) – rezultat 0:2

Sudar dva Makbija i očekivana pobeda onog poznatijeg. Gosti iz Tel Aviva stigli su u Nazaret sa ciljem da odnesu ceo plen u pokušaju da zadrže korak za vodećim imenjakom iz Haife i u tome su uspeli. Golove su postigli Zahavi i Kutaba (ag).

LEGANES – SARAGOSA (tip 1, kvota 2,45) – rezultat 2:1

Gosti su poveli već u 17. minutu preko Đulijana Simeonea, sina trenera Atletiko Madrida, Dijega. No, prednost su zadržali do 33. minuta kada je izjednačio Huan Munjoz. Konačan rezultat utakmice 21. kola Segunde je postavio takođe Munjoz, ali sa bele tačke u 75. minutu.

CIBONA – SPLIT (tip 1, kvota 1,55) – rezultat 102:84

Zagrepčani su, bez većih pronblema potvrdili primat u hrvatskoj košarci i to protiv najvećeg nacionalnog rivala. Nekadašnja Jugoplastika se odličnom igrom približila u trećoj četvrtini, ali su Cibosi nakon tog perioda relativno rutinski pirveli meč kraju.

F. OŽE-ALIJASIM – N. KIRJOS (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 2:0 (7:5, 6:3)

Dok se s nestrpljenjem čeka početak nove teniske sezone, najveće zvezde belog sporta razmilele su se po svetu gde učestvuju na mnogim egzibicionim takmičenjima, Tako je u toku Svetska teniska liga (WTL) koja se održava Dubaiju do 24. decembra, a gde će se naći mnogi vrhunski igrači, pa i među njima naš Novak Đoković. Večeras su pak rekete ukrstila ova dvojica, a Kanađnin je očekivano izašao kao pobednik.

PRECRTANO

PARTIZAN MOZZART BET – FMP (tip H2 -10,5, kvota 2,00) – rezultat 90:86

Kao po običaju, nema previše vremena za odmor i analizu. Željko Obradović je već sutra zakazao popodnevni trening gde počinje priprema za Fenerbahče. Put za Istanbul je zakazan za sredu, a utakmica protiv šampiona Turske za četvrtak.

Opširnije OVDE

PERUĐA – VENECIJA (tip 0-2, kvota 1,60) – rezultat 2:1

Kakva drama i kakva ispala u 95. minutu! U sudijskoj nadoknadi pao je taj treći, pogodak koji ni za goste ni za domaćine ništa nije značio, ali nama jeste. I našem tipu 0-2 gola. Strelac trećeg pogotka na utakmici 18. kola Serije B bio je Finac Pohjanpalo. A baš i nije morao....

SPORTING – BRAGA (tip GG, kvota 1,72) – rezultat 5:0

Kada u derbiju između Sportinga i Brage padne pet golova, a ne prođe igra GG, onda se to može smatrati ozbiljnim iznenađenjem. Ipak, večeras je na terenu postojao samo jedan tim, koji je dominirao u svim segmentima igre i potpuno uništio protivnika od koga se očekivalo mnogo više. Koliko je domaćin bio raspoložen govori i činjenica da je u njegovim redovima bilo pet različitih strelaca.


tagovi

rezzime danabet analizasportsko klađenje

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara