REZZIME DANA (ponedeljak): Roma vas istovremeno obradovala i rastužila

Vreme čitanja: 3min | pon. 13.12.21. | 23:30

Pogledajte ko vam je 13. decembra doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

MIRANDES - REAL SOSIJEDAD II (tip 1, kvota 2,15) - rezultat 2:0

Nije Mirandes briljirao, niti nadigrao B tim Real Sosijedada, ali je bio dovoljno koncentrisan da u poslednjih pola sata izboksuje pobedu. Nije bilo golova do 69. minuta kada je Kameljo doneo prednost domaćinu, da bi na pragu 90. minuta, Bruge zapečatio trijumf Mirandesa.

ROMA - SPECIJA (tip 1, kvota 1,47) - rezultat 2:0

Sa velikima ne zna, male rešava. Nikog iz vrha tabele Serije A Roma (još) nije dobila, ali protiv ekipa iz donjeg doma uglavnom izgleda uverljivo, što je potvrdila skoro rutinskim slavljem nad Specijom na zatvaranju 17. kola Serije A. Na ovaj način iskoristila je kiks Juventusa u Veneciji, bodovno se poravnala sa Torinezima, možda bi mogla da razmišlja o još jednom plasmanu u Evropu, ali bi za početak morala da savlada nekog jačeg. Primera radi, Atalantu u Bergamu narednog vikenda.

Opširnije OVDE.

MAKABI H. - BEITAR (tip 1, kvota 1,33) - rezultat 2:1

Makabi je bio raspoložen u prvom poluvremenu i to se ispostavilo kao sasvim dovoljno za osvajanje celog plena. Din David je za pet minuta odvojio domaći tim na dva gola razlike, da bi Šua dvadesetak minuta pre kraja postigao počasni pogodak. Zanimljivo, asistirao mu je nekadašnji špic Crvene zvezde Ričmond Boaći.

MAKABI T.A - HAPOEL E.H. (tip 1, kvota 1,43) - rezultat 3:0

Apsolutna dominacija i lagana pobeda domaćina u Tel Avivu. Stipe Perica je načeo Hapoel koji u nastavku utakmice nije uspeo da pohvata konce igre. Makabi je više od 70 posto vremena čuvao loptu u svojim nogama, a rivala je sa dva pogotka dokusurio Tal Ben Haim u razmaku od 60. do 71. minuta.

PARTIZANI - DIN. TIRANA (tip 1, kvota 1,58) - rezultat 1:0

Partizani su vas danas ispoštovali, iako vam nije bilo svejedno sve do 73. minuta kada je pao gol odluke. Bila je to njihova treća pobeda u poslednje četiri prvenstvene utakmice.

PRECTANO


ROMA - SPECIJA (tip GG, kvota 1,67) - rezultat 2:0

Tresla je Specija mrežu Rome, ali joj je gol iz 62. minuta za potencijalnih 2:1 poništen zbog ofsajd pozicije. Utisak je da je gostujući tim imao šansi da vam pogura tikete i da je Vučica uz dosta sreće sačuvala mrežu netaknutom.

Opširnije OVDE.

TULUZ - RODEZ (tip 1, kvota 1,57) - rezultat 1:1

Tako blizu, a tako daleko. Tuluz je od 14. minuta imao prednost zahvaljujući golu Rataa, gazio je ka preskakanju Ajačija i liderskoj poziciji, ali su mu planovi pokvareni u 84. minutu i to u režiji njegovog fudbalera. Tada je Diakite zatresao svoju mrežu, a u narednih desetak minuta Tuluz nije imao snage da ponovo povede.

OMONIJA - AEK LARNAKA (tip 2, kvota 2,90) - rezultat 1:1

Mreže na Kipru mirovale su sve do 78. minuta kada je monotoniju razbio Mamas. Ponadali ste se da će dvojka biti zaokružena, ali vas je samo par desetina kasnije razočarao Papulis pogotkom za 1:1.

HAPOEL RIŠON - HAPOEL RG (tip 1, kvota 2,35) - rezultat 0:1

Okršaj dva tima iz donjeg dela tabele odlučio je jedan pogodak. Maman se po isteku sat vremena igre sa bele tačke postarao da domaći sastav i sedmu utakmicu zaredom ne sazna značenje reči pobeda i naneo mu je treći poraz u nizu.

GAZIJANTEP - FENERBAHČE (tip 2, kvota 2,10) - rezultat 3:2

Previše je bodova prosuo Fenerbahče od starta sezone za tim koji neguje šampionske ambicije - od mogućih 48 istanbulski velikan je sakupio svega 27. Večeras je imao šansu da u Gazijantepu priđe na ipak prihvatljivijih devet bodova zaostatka u odnosu na lidera Trabzon, ali su joj se na skoro 1200 kilometara od Bosfora snovi o pobedi srušili u paramparčad. Dva puta su gosti stizali do izjednačenja, ali im je Figuiredo dvadesetak minuta pre kraja zadao konačni udarac.

Opširnije OVDE.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime danarezzime tipovanjarezzimedana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara