REZZIME DANA (ponedeljak): Ti truli danski fiksevi...

Vreme čitanja: 3min | pon. 29.04.24. | 22:59

Pročitajte ko vam je doneo novac 29. aprila, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

PRESTON - LESTER (tip 2, kvota 1,58) – rezultat 0:3

Tako igra budući član Premijer Lige. Podsetio je Džejmi Vardi na najslavnije dane i sva dva gola torpedovao nemoćne domaćine. Preston se još i dobro branio, ali je Lester pogotkom u 36. minutu nagovestio konačan epilog. Lisice su u nastavku pojačale ritam i pomogle vam da bez stresa zaokružite kvotu 1,58.

ĐENOVA - KALJARI (tip 1, kvota 2,30) – rezultat 3:0

Nadali su se navijači Kaljarija da bi njihovi fudbaleri mogli do podviga na vrućem terenu u Đenovi, međutim, ništa od toga. Domaćini su slavili sa 3:0, već u prvom poluvremenu nagovestivši epilog ovog meča pošto su imenjaci Morten, Torsbi iz Norveške i Frendrup iz Danske, matirali Simonea Skufeta u 17. i 27. minutu, obezbedivši svojoj ekipi lepu prednost za preostalih sat vremena utakmice. Pobedu je potvrdio još jedan Skandinavac, Islanđanin Albert Gudmundson u 63. minutu, a to znači da će Đenova definitivno i naredne sezone igrati u Seriji A. Što kaže izreka, "malo morgen" će jedan od najstarijih italijanskih klubova nazad u drugoligaško društvo. U ovom slučaju - "malo Morten".

BARSELONA - VALENSIJA (tip 1, kvota 1,42) – rezultat 4:2

Pravi vatromet od utakmice na Monžuiku. Videli smo sve. Golove, preokrete, crveni karton, kardinalne greške golmana. Barselona je u potpunosti nadigrale Slepe Miševe. Međutim, morala je težim putem do trijumfa. Valensija je za 11 minuta preokrenula rezultata u prvom poluvremenu. Međutim, isključenje Mamardašvilija poguralo je domaćina ka preokretu. Dželat gostiju bio je Robert Levandovski.

ŠAMROK - DROGEDA (tip 1, kvota 1,32) - rezultat 4:0

Nakon dva remija domaćini su se vratili na pobednički put i to vrlo ubedljivo. S dva gola u poslednjim minutima prvog poluvremena poljuljano je samopouzdanje gostujućih igrača, a potpuno su dotučeni u 53. minutu. Nakon toga sve je bilo lakše za igrače Šamroka, kao i one koji su se kladili na njihovu pobedu.

DANKIRK - OKSER (tip 2, kvota 1,75) - rezultat 1:3

Na dobrom je putu Okser da se vrati među najbolje francuske klubove, a potvrdili su gosti to i večeras. Iako su na odmor otišli sa golom zaostatka, u drugom delu utakmice napunili su mrežu domaćeg tima i učvrstili se na vodećoj poziciji Lige 2.

MAMELODI - GALAKSI (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 3:0

Mamelodi nije uspeo da se plasira u finale afričke Lige šampiona, tamo je otišao Esperans iz Tunisa, ali je u Južnoj Africi ovaj klub dominantan. Tako je bilo i protiv Galaksija. Gosti su srušeni s dva gola u prvom poluvremenu, nakon čega je u nastavku bilo mnogo lakše po domaćine.

PRECRTANO

SILKEBURG - MIDTJILAND (tip 2, kvota 1,80) – rezultat 3:0

To je ta ćud danske lige. Midtjiland vodi borbu za titulu, bio je hit šampionata, pobeđivao Kopenhagen i onda pao kada nije smeo. Silkeburg je odigrao jedan od najboljih mečeva u sezoni. Prosto je pregazio favorita. Sve je bilo poznato u prvom poluvremenu, kada je domaćin postigao tri gola. Prava noćna mora od utakmice.

ZIRA - ARAZ (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 0:1

Nije vam se isplatilo igranje na Azerbejdžance. Sve je nagoveštavalo laku pobedu Zire. Kvalitet, momenat, domaćinstvo. Ali se Araz odlično branio i onda vas šokirao golom u 89. minutu.

VALUR - FRAM (tip 1, kvota 1,47) - rezultat 1:1

Slabo je počela sezona u najjačem rangu islandskog fudbala po ekipu Valura. Ovo im je tek peti bod iz četiri kola, dok su gosti na sedam. Današnji remi mnogo više prijaće fudbalerima Frama, jer su do boda stigli pogotkom u 90. minutu.

APOLON - KARMIOTISA (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 0:0

U meču bez takmičarskog naboja rivali su odigrali miroljubivo. I jedni i drugi su ranije obezbedili opstanak, pa su zavesu na ovu sezonu spustili utakmicom bez mnogo trošenja. Očekivalo se, ipak, da bi, domaćini mogli da se od svojih navijača oproste pobedom. 


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime danarezzime tipovanjaInternet klađenjeklađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara