Rezzime jučerašnjeg dana (petak): Sevilja je najveći gubitnik

Vreme čitanja: 2min | sub. 13.01.24. | 07:32

Pogledajte ko vam je 12. januara doneo novac, a ko prodao


NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

Izabrane vesti

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

ZAOKRUŽENO

BAJERN – HOFENHAJM (tip 1, kvota 1,20) – rezultat 3:0

Početak 2024. godine Bajern je ukrasio rutinskom pobedom nad Hofenhajmom potpisanom od strane Džamala Musijale koji je sa dva gola, na asistencije Liroja Sanea slomio otpor borbenih gostiju koje je u sudijskoj nadoknadi dokrajčio Hari Kejn.

Opširnije OVDE

KATAR – LIBAN (tip 1, kvota 1,35) – rezultat 3:0

U tek nešto više od godinu dana Katar je dugi put domaćin nekog velikog fudbalskog takmičenja, međutim za razliku od Svetskog prvenstva na kojem je predstavljao rivala za popravljanje gol razlike, na tek otvorenom Azijskom kupu u najužem je krugu favorita za tron.

Opširnije OVDE

ŠVEDSKA – ESTONIJA (tip 1, kvota 1,17) – rezultat 2:1

Bila je ovo odlična prilika da se pojača tiket pošto pobeda Estonaca prosto nije dolazila u obzir, s obzirom na (ne)kvalitet njihove reprezentacije. Istina, kada je u pitanju prijateljski meč, odigran na Kipru, nikada ništa nije sigurno. No, Šveđani su ispoštovali.

OSS – VILJEM II (tip 2, kvota 1,48) – rezultat 0:5

Igrali su danas holandski drugoligaši i bili su više nego produktivni. Naročito na ove dve utamice koje su se našle u Top 10 najigranijih tipova danas u Mozzartu. Pucale su petarde i prolazili tipovi. Viljem II je vrlo blizu povratku u Erediviziju.

KAMBUR – MVV (tip 1, kvota 1,53) – rezultat 5:2

I ovde je pukla petarda, domaćin je bio neumoljiv u meču 21. kola holandske Erste divizije. Domaćin je poveo sa 5:0, ali se nakon toga opustio te je gost smanjio katastrofu preko dvostrukog strelca, Livramenta

PRECRTANO

SEVILJA –ALAVES (tip 1, kvota 1,95) – rezultat 2:3

Vođstvo 88 minuta ispostavilo se kao nedovoljno da Olimpik Marselj stigne do pobede protiv Strazbura, a slavlje domaćina na Velodromu pokvario je Žeremi Sebas golom za remi u sudijskoj nadoknadi.

ETNIKOS A. - APOEL NIK. (tip 2, kvota 1,35) – rezultat 2:1

Iznenađenje večeri među 10 najigranijih tipova dana u Mozzartu. Kipar je danas vrveo od fudbala, jer se popred tamošnjeg prvensta igrala i prijateljska utanica između Švedske i Estonije koja se takođe našla na ovom spisku.

BARNLI – LUTON (tip 1, kvota 2,00) – rezultat 1:1

Bila je ekipa Vensana Kompanija na korak do trijumfa, tri minuta delila su je od istog, ali je rezervista gostiju Karlton Moris utišao Turf Mur golom u nadoknadi. Golom koji će gotovo izvesno izazvati veliku reakciju na Ostrvu, a konkretno u taboru Klaretsa nezadovoljstvo.

Opširnije OVDE

MARSELJ - STARZBUR (tip 1, kvota 1,67) – rezultat 1:1

Ovih dana konačan rezultat 1:1 je neverovatno čest, čovek prosto da se zamisli... Pa i večeras je došao u dva navrata od Top 10 najigranijh tipova dana u Mozzartu.



tagovi

rezzime danarezzime tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara