Rezzime jučerašnjeg dana (ponedeljak): Orlići leteli u rikverc

Vreme čitanja: 4min | uto. 18.06.19. | 08:00

Pogledajte ko vam je 17. juna doneo novac, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

NEMAČKA M21 - DANSKA M21 (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 3:1
Panceri su bez problema došli do pobede na startu Evropskog prvenstva i tako obradovali sve vas koji ste gađali keca. Već sredinom prvog poluvremena su zatresli mrežu Danaca, a vi ste mnogo lakše mogli da dišete već u sredinom drugog dela igre kada su otišli na 2:0, pa i 3:0 golovima Ričera Volšmita. Danci su uspeli da smanje zaostatak golom Skova iz penala, ali to je bilo to.

Opširniji izveštaj sa ovog meča pogledajte ovde

TUNIS - BURUNDI (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 2:1
Još jedan zaokružen par, ovoga puta na prijateljskom meču. Morali ste dobro da se oznojite dok ga niste zaokružili, jer je u nadoknadi prvog poluvremena Merijah propustio priliku da dovede Tunis u prednost. Kenisi je to ispravio sredinom drugog dela igre, ali je Amisi uzvratio za Burundi i meč je ušao u neizvesnu završnicu. Taman kad ste gužvali tikete i spremali se da ih bacite, Sliti je pogodio i obradovao vas vrednim pogotkom.

ERGRITE - GAIS (tip 1, kvota 2,40) - rezultat 1:0
Lepa kvota je uhvaćena u Švedskoj. Ergrite je bio blagi favorit da dođe do bodova na susreta protiv GAIS-a i tako se ponovo uključi u borbu za prvu ligu, ali se ispostavilo da su se pošteno namučili. Domaći su tek u 82. minutu utakmice uspeli da dođu do vrednog pogotka i nabace vam osmeh na lice. Strelac pobedničkog gola bio je Ludvigson.

JUŽNA KOREJA W - NORVEŠKA W (tip 2, kvota 1,42) - rezultat 1:2
Na Svetskom prvenstvu za žene obradovale su vas Norvežanke trijumfom. Lepo je počelo golom iz penala u četvrtom minutu koji je postigla Hansen, a sve je bilo još lepše nakon novog gola Herlovsen u 49. minutu sa bele tačke. Jeo Min-Đi je učinila da ne bude sve tako lako kada je dovela Južnu Koreju na gol zaostatka, ali je Norveška uspela da odbije nalet i omogući vam da zaokružite ovaj tip.

NIGERIJA W - FRANCUSKA W (tip 2, kvota 1,12) - rezultat 0:1
Očekivalo se da Francuskinje relativno lako dođe do trijumfa pred domaćim navijačima protiv Nigerije, ali nije sve išlo kao med i mleko. Mučio se domaćin sve do pred kraj drugog poluvremena, a treba napomenuti da je u tom periodu Nigerija ostala sa igračicom manje na terenu, pošto je isključena Ebere zbog drugog žutog kartona. Iz penala je samo tri minuta kasnije za Francusku pogodila Renard, a tu prednost su fudbalerke iz zemlje Galskih petlova umele znalački da sačuvaju do kraja. Još jedan dobar tip.

ASVEL - MONAKO (tip bezh1, kvota 1,55) - rezultat 73:67
Obradovao se i još jedan rezultat iz sveta košarke. Ekipa iz Liona je uspela da slavi protiv Kneževa i tako dođe do prednosti od 2:0 u finalnoj seriji košarkaškog šampionata Francuske. Veliku prednost je stekao Asvel već do kraja prvog poluvremena, nakon čega je u drugom delu igre Monako pokušao da uzvrati, ali to nije bilo dovoljno. Vas je to svakako obradovalo, pošto ste mogli da zaokružite prolaz ovog tipa.

REAL MADRID - BARSELONA (tip bezh1, kvota 1,30) - rezultat 81:80
Šta reći, a ne zaplakati. Od sreće. Barselona je vodila 38 minuta na ovoj utakmici, izgledalo je da će ekipa Svetislava Pešića zabeležiti brejk i steći prednost uoči nastavka serije u Kataloniji, ali ih je sasekla bolna trojka Džejsija Kerola dve sekunde pre poslednjeg zvuka sirene. Neverovatan osećaj za sve vas koji ste čekali keca u Madridu.

Opširniji izveštaj sa ovog meča pogledajte ovde

PRECRTANO

SRBIJA M21 - AUSTRIJA M21 (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 0:2
Bolan pad. Morali ste da pocepate tikete, a sve dođe još gore kada vas "izda" domaća reprezentacija. Dosta smo očekivali od Orlića, nadali smo se da će doći do pobede protiv Austrije na otvaranju šampionata, ali smo doživeli hladan tuš. Volf je doveo Austrijance u vodstvo sredinom prvog dela igre, a da od prolaza verovatno nema ništa bilo je jasno nakon crvenog kartona Jovanovića. Do kraja, Austrija je uspela da postigne još jedan gol preko Horvata i tako baci Srbiju, a i vas u dodatni problem.

Opširniji izveštaj sa ovog meča pogledajte ovde

VIKINGUR O. - KEFLAVIK (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 0:1
I na Islandu je došao kontra rezultat od onog očekivanog. U tamošnjoj drugoj ligi priželjkivali ste pobedu Vikingura iz Olafsvika, ali je Keflavik odlučio da vas razočara. Mreže su mirovale sve do 65. minuta kada je Robertson zatresao mrežu domaćina i stavio ih u nezgodan položaj. Imalo je dovoljno vremena za preokret, ali Vikingur nije bio čak ni blizu da stavi čak i bod u džep.

STABEK - TROMZO (tip 1, kvota 2,20) - rezultat 0:1
U duelu davljenika u norveškoj prvoj ligi, gađali ste na pobedu domaćina i prevarili se. Tromzo je uspeo da dođe do zlata vredne pobede kojom je prekinuo crnu seriju i "zaplivao" ka slobodnoj zoni. Mreže su mirovale sve do pred kraj meča, kada su krenula uzbuđenja. Prvo je Tejlor iz penala doveo goste u prednost, a odmah potom je sa bele tačke Kasi mogao da izjednači i podgreje vam nade, ali uzalud. Promašio je, a gosti su došli do važne pobede, a vas naterali da pocepate tikete.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara