Ludnica u Madridu: Real za minut i po istopio Barselonu, trojka Kerola 1,9 sekundi pre kraja (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 17.06.19. | 23:31

Tim Pabla Lasa ima dve meč lopte

Okrutno. Strela u srce najvećeg rivala. Zario ju je Džej Si Kerol. Jedan od najboljih šutera na evropskim terenima još jednom je pucao kao najbolji artiljerac i pogotkom 1,9 sekundi pre kraja doneo Realu čudesnu pobedu u drugij utakmici finalne serije plej-ofa ACB lige za ogromnih 2:0 u seriji protiv Barselone.

Kerol je trojkom na pas Serhija Ljulja, koji je prethodno promašio drugo slobodno bacanje, kaznio Katalonce za očajnu igru u poslednji minut i po, tokom kojih su prosuli zalihu od osam poena i propustili šansu da na terenu najvećeg rivala naprave brejk.

Izabrane vesti

Ovako 81:80 za tim Pabla Lasa koji ima dve meč lopte, a priliku da postane prvak Španije dobiće već u sredu u palati „Blaugrana“.

Ništa nije nagoveštavalo ovakav epilog, jer je Barsa sve vreme kontorlisala dešavanja na parketu. Rano je stekla prednost, jedini put dozvolila Realu da povede pri rezultatu 27:26, u jednom času ekipa Svetislava Pešića imala je +12 i taman kad se činilo da je na pragu brejka – stala je!? Promašeno bacanje Klavera, loša gradnja skoka u odbrani, trojka Tavareša, pogoci Ljulja i na kraju magičan potez Kerlola bili su dovoljni da Madriđani kreiraju preokret i stignu na korak do šampionskog slavlja.

U pobedničkom timu Džej Si Kerlol je ubacio 25 poena, a pratili su ga Ljulj sa 13 i Tavareš sa 11, dok Barsi nije vredela ni rafalna paljba Tome Ertela (30 poena).

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara