undefined
undefined

Rezzime jučerašnjeg dana (utorak): Šest pogodaka i Inter kao neprijatno iznenađenje

Vreme čitanja: 3min | sre. 09.03.22. | 06:15

Pogledajte ko vam je doneo novac 8. marta, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

BAJERN - SALCBURG (tip 1, kvota 1,27) - rezultat 7:1

Ako je iko pomislio da je Bavarski gigant poljuljan, demanti je stigao večaras na Alijanc areni. Sedam golova u mreži Salcburga, tri Robeta Levandovskog od 12. do 23. minuta. Bilo je gotovo i pre nego što je počelo.

Opširnije OVDE.

SANDERLEND - FLITVUD (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 3:1

Veliki preokret Sanderlenda koji je zaostajao od 28. do 55. minuta. A onda se mašina upalila, Emblton je pogodio za rezultatski egal, O'Nien za vođstvo u 82. minutu, a pobeda je zapečaćena u prvom minutu nadoknade preko Klarka, samo četiri minuta nakon što je Flitvud ostao sa desetoricom na terenu.

SVONSI - FULAM (tip 2, kvota 1,75) - rezultat 1:5

Drhtao je Vels pre nego što je u njega ušetala Fulamova četa predvođena Aleksandrom Mitrovićem, a posle bitke na Libertiju postalo je jasno i zašto. Svonsi je u zaostalom meču 26. kola Čempionšipa zaustavio Fulam, ali samo u prvom poluvremenu, a kada ga je kolovođa londonskog kluba načeo u 46. minutu, ostatak tima nije imao milosti.

Opširnije OVDE.

MILTON KINS - ČELTENAM (tip 1, kvota 1,77) - rezultat 3:1

Raspucao se mladi Totenhemov napadač na pozajmici u MK Donsu Troj Perot. Talentovani Irac je načeo goste u 26. minutu, a onda ih dokusurio u 85. Pre toga je Mohamed Eisa takođe pronašao put do gola Čeltenhama, koji je kakvu takvu utehu pronašao u 89. minutu preko Bojla. Sigurna pobeda Milton Kinsa koji je opravdao poverenje brojnih kladioca večeras.

PLIMUT - VIMBLDON (tip 1, kvota 1,58) - rezultat 2:0

Poprilično izjednačena utakmica koju su odlučile nijanse, tačnije bolja realizacija Plimuta. Domaći sastav je igrao u prilog vaše sreće kada je posle pola sata igre poveo preko Hardija, da bi Brum u 61. minutu zapečatio keca.

IPSVIČ - LINKOLN (tip 1, kvota 1.55) - rezultat 2:0

Nije domaćin pružio neku impresivnu predstavu, ali je pitanje pobednika rešio već u prvom poluvremenu. Od tri udarca u okvir gola, dve lopte završile su u mreži Linkolna. Prva u 22. minutu posle šuta Brnsa, dok je Džekson pogodio deset minuta kasnije.

PRECRTANO

LIVERPUL - INTER (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 0:1

Bio je Inter otpisan posle 0:2 na Meaci ali je u revanšu naterao Liverpul da se makar dva minuta trese i strepi za plasman u četvrftinale Lige šampiona. Majstorija Lautara Martineza je zaledila Enfild Roud koji je odahnuo posle crvenog kartona Aleksisa Sančeza.

Opširnije OVDE.

VIGAN - SATON JUNAJTED (tip 1, kvota 2.00) - rezultat 1:1 (6:7 nakon penala)

Fudbaleri Vigana nisu opravdali vaša očekivanja. Ne samo da nisu uspeli da slome Saton Junajted posle 90, niti posle 120 minuta borbe, već su na kraju poraženi u penal seriji. Oba gola viđena su u prvom poluvremenu gde su gosti poveli u 29. minutu, a domaćin izjednačio desetak minuta kasnije.

BOLTON - MORKAMB (tip 1, kvota 1,48) - rezultat 1:1

Veliki kiks Vonderersa. Morkamb se bori za opstanak, dok Bolton traži mesto u plej-ofu za povratak u drugi rang, od kojeg se večeras ozbiljno udaljio. Poveli su gosti u 41. minutu preko Stoktona, usledila je totalna ofanziva domaćina, da bi ih tek u četvrtom minutu nadoknade poraza spasio Bodvarson

BORNMUT - PITERBORO (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 1:1

Drugoplasitani tim Čempionšipa je platio ceh slaboj realizaciji. Bornmut je uputio 22 udarca ka golu rivala, ali od toga samo dva u okvir, iz kojih je došao jedini gol u 52. minutu. Njime je nadoknađen zaostatak koji je domaćin imao nakon 30 minuta igre.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime danarezzime tipovanjarezzimedana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara