Komentari na vest

Rišarlison oživeo brazilsku “devetku“ i pokazao zašto ga je Tite izabrao pre Žezusa i Firmina

I

I

pre preko 1 godinu

Ne bismo dobro prošli ko god da je igrao. Žezus nam ne bi možda dao gol, pogotovo ne 2, ali ne bismo mogli da se dodajemo onako u zadnjoj liniji u prvom pol. i to bi nam oduzeo. Treba biti realan, preterali smo sa očekivanjima. Naravno da je Brazilu moguće uzeti bod, ali ne u uslovima da ti Kostić ne igra, da ti Mitrović i Vlahović mesec i po dana nemaju zvaničnu utakmicu, okej možda ih više ništa ne boli, ali kondiciono sigurno nisu na vrhuncu posle svega, pa na kraju krajeva i Radonjić je propustio Bahrein zbog neke manje povrede, Veljković isto tek izašao iz povrede, itd. Kažem, moguće je u fudbalu da se desi iznenađenje, svedoci smo svaki dan, ali pretiti Brazilu u uslovima gde nam je pola tima fizički nespremno i još sve bitni igrači, suludo je bilo.
B

Bg

pre preko 1 godinu

Fudbalska nacija ali uopste mi se ne svidja sto su onoliko prepotentni, plus foliranje. U cetvrtfinalu ce verovatno na Spaniju, u polufinalu bi mogli na Holandiju ili Argentinu, a u finalu verovatno Engleska ili Francuska. Verujem da mogu vec od Spanije da ispadnu, kvalitetna su reprezentacija ali mislim da bi se protiv Spanije, Engleske i Francuske vrlo lako okliznuli.
n

nadrealnooo

pre preko 1 godinu

Koju Argentinu? Pa oni nmg pobediti Mexiko.

GostSRB

pre preko 1 godinu

holandija 100% posto u polifinalu hahahahahahahahha
M

Musa Đenepo

pre preko 1 godinu

Neće više gol dati
n

nešto onako

pre preko 1 godinu

Kakve je Brazil nekada imao špic igrače... Mislim da ovi današnji nebi u to vreme bili ni na širem spisku... Kad se setim da jedan Govani Elber iz Bayerna i Govani iz Barce nisu imali mesta, mislim da je Rivaldo bio rezerva... Romario, Bebeto, Ronaldo, Adriano....
p

pappilon

pre preko 1 godinu

Pa realno koji god da im je špic igrao juče bi nas odvalio, videćemo ga kasnije