Rodić spreman za revanš sa Kopenhagenom

Vreme čitanja: 1min | sre. 07.08.19. | 19:31

Levi bek crveno-belih doživeo blago istegnuće leđnog mišića

Crvena zvezda u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Kopenhagena ne računa na povređenog Milana Pavkova, ali će poslednja linija ekipe iz prvog meča ostati nepromenjena.

Milan Rodić je zatražio izmenu u 65. minutu utakmice na stadionu Rajko Mitić, posle čega se na terenu našao Žander. Ipak, posle obavljenih pregleda ustanovljeno je da nema razloga za bilo kakvu strepnju. Levi bek srpskog šampiona doživeo je blago istegnuće leđnog mišića, pa je jasno da će imati dovoljno vremena da se oporavi do narodnog utorka.

Izabrane vesti

Kad bi svaki dan bio Kopenhagen

Ono što je jasno, Rodića neće biti na terenu u petak, kada crveno-beli dočekuju Mladost iz Lučana u četvrtom kolu Linglong Superlige. Taj meč će Vladan Milojević iskoristiti da odmori i ostale važne prvotimce, ali i da ponovo pruži šansu za dokazivanje igračima sa manjom minutažom.

Rodić je ove sezone zabeležio pet nastupa u dresu Crvene zvezde i svih pet na evrosceni. Baš kao i prošle sezone nezamenjiv je u poslednjoj liniji tima, što dovoljno govori od kolike je važnosti njegov nastup narodnog utorka.

Kompanija MOZZART je ekskluzivni betting partner FK Crvena zvezda

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara