Bez Pavkova u Kopenhagenu!

Vreme čitanja: 2min | sre. 07.08.19. | 13:05

Klub će doduše učiniti sve da ga oporavi, ali…

Loše vesti za dobro jutro odgovornih ljudi iz Ljutice Bogdana. Crvena zvezda će na revanš sa Kopenhagenom u Danskoj gotovo sigurno putovati bez Milana Pavkova, strelca gola u sinoćnjem remiju od 1:1 na stadionu “Rajko Mitić”.

Korpulentni napadač je, podsetimo, već u drugom minutu meča sa Dancima dobio jak udarac posle kojeg je osetio bol u zadnjoj loži, ali je stisnuo zube i izdržao do poluvremena. Postigao je i taj gol u 44. minutu, ali više od toga nije mogao, pa ga je na pauzi zamenio Ričmond Boaći.

Izabrane vesti

Nadali su se na Topčiderskom brdu da je u pitanju samo prolazna stvar i povreda zaista nije ozbiljnije prirode, ali su lekarski pregledi pokazali da nije baš ni zanemarljiva i da Milana Pavkova očekuje dvonedeljna pauza.

Kompanija MOZZART je ekskluzivni betting partner FK Crvena zvezda

Klub će naravno učiniti sve što je njegovoj moći da napadača iz Begeča oporavi u što kraćem vremenskom roku i osposobi ga već za sudar na Parken stadionu, ali iskustvo iz ovakvih situacija uči nas da je tako nešto maltene nemoguće.

Sva je prilika da će se Ričmond Boaći prinudno vratiti na mesto startnog napadača. Letnje pojačanje iz Portugalije Tomane nije ni licenciran za ovu rundu takmičenja.

Naravno, postoji uvek i opcija da nas Milojević iznenadi, kao recimo prošle i pretprošle sezone sa Nemanjom Milićem u samom špicu. S tim da bi sada tu ulogu mogao da preuzme recimo Aleksa Vukanović. Ili čak i Ben koji je na toj poziciji već igrao kod Milojevića.

(FOTO: Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara