Komentari na vest

Rokada na klupi Metalca: Miloš Obradović umesto Petrovića

t

televizor

pre 8 meseci

Milanovcani i dalje navijaju za Takovo?
D

Damnjan KG

pre 8 meseci

Dzabe im stadion i uslovi kad im u upravnom odboru sede likovi od po 60+ godina i pitaju se za sve jer daju nesto malo para. I dalje misle da su Kuzeljevic, Bekvalac i Vanic vrh trenerske struke u Srbiji, zaostali za modernim shvatanjima 50 godina.
m

milanovcanin32

pre 8 meseci

Upravo tako, grupa sujetnih matoraca nam je srozala klub na taj nivo da cemo uskoro igrati gradski derbi s Takovom u trecoj ligi. I sto je najjace, 90% grada ce navijati za Takovo.
Z

Zvlat BG

pre 8 meseci

Bravo! Objasnili ste!
?

??

pre 8 meseci

Vec je pocelo, svaka druga vest smenjen trener
N

Nenad1246

pre 8 meseci

Stadion je komedija sa bazenom iza gola. Ne sme se više dozvoljavati igrqnje na stadionima koji nemaju sve četiri tribine.
t

treba uvesti

pre 8 meseci

pravilo da jednu ekipu vodi minimum 5-6 trenera,ovim tempom neće nikada stići svi ba res,a ima ih više nego taksista...
?

??

pre 8 meseci

Jel.se zezas s tim da jednu ekipu vodi 5-6 trenera?
Ч

Чика

pre 8 meseci

Када дају отказ тим тренерима, јел им плаћају неке новчане пенале? Како је могуће да овако шутирају тренере? Није ни чудо што нам је лоша струка. Јел могуће да не заштите уговор ссмо да би радили? Зна ли ило ишта о томе? Зашто се о томе не пише?
D

Don Vito Corleone@Čika

pre 8 meseci

@Čika - Ubuduće izbegavaj da sediš pored otvorenog prozora, da ti sada ne obrazlažem razloge! Postavio si jedno genijalno potpitanje u svom stilu: “Када дају отказ тим тренерима, јел им плаћају неке новчане пеналe?” A, da li si se zapitao zašto im daju otkaz?! Odgovor: Otkaze im daju zbog loših rezultata i zbog dovođenja kluba u zonu ispadanja! I jel’ treba da ih zbog toga tetoše I da im plaćaju penale zbog toga što su im klub doveli dole na dnu?!
D

Dexaman

pre 8 meseci

Bla, bla, bla...uvek iste priče..."zahvaljujemo na tome što je podigao ekipa kad je bilo najteže "...i sad jedan poraz, jedan remi i ajd zdravo...A ovaj se već četvrti put vraća u klub. Pa, je l to normalno?!
k

ko su svi

pre 8 meseci

ti ljudi,koliko ih ima????
L

Lazeta

pre 8 meseci

Kako lep stadion i podloga... Steta sto nisu SL a jesu one oranice Javor i Surdulica..