Rokada na klupi Metalca: Miloš Obradović umesto Petrovića

Vreme čitanja: 2min | uto. 22.08.23. | 02:19

Doskorašnji trener ubskog Jedinstva stigao u Gornji Milanovac

Prošle sezone izborio je opstanak, na početku nove je smenjen. Takva je sudbina zadesila Vladicu Petrovića, koji je posle samo tri kola Mozzart Bet Prve lige Srbije okončao misiju u Gornjem Milanovcu.

Posle subotnjeg „mršavog“ boda sa Odžacima (0:0) na stadionu kraj Despotovice su se upalili alarmi, da bi tokom ponedeljka klupsko rukovodstvo, na sednici Upravnog odbora, procenilo da je vreme za šok terapiju. Uz zahvalnost Petroviću što je i u četvrtom mandatu ostavio povoljan utisak (preuzeo ekipu kad se borila za spas i doveo ne na zelenu granu), procenjeno je da je tim bolji nego prethodni i da rezultati nisu odgovarajući. A u prva tri kola osvojen je samo taj jedan bod, jer je prethodno Metalac poražen od Grafičara kod kuće i OFK Beograda na strani.

Izabrane vesti

Zato su čelnicin kluba rešili da reaguju i na klupu su postavili Miloša Obradovića. Za prilike u Mozzart Bet Prvoj ligi Srbije poznato ime, pošto je 36-godišnji stručnjak u dva mandata predvodio ubsko Jedinstvo. Zanimljivo, sa klubom Nemanje Matića se rastao posle poraza od Grafičara u drugom kolu (posle čega ga je nasledio Aleksandar Kristić), iako je svega nekoliko sedmica ranije obnovio saradnju.

Na novi posao svakako nije dugo čekao. Ovako će se čak Obradović vratiti u Gornji Milanovac, ako se zna da je u Metalcu igrao na poziciji levog beka u sezoni 2009/10, a u karijeri je još bio član čačanskog Borca, lučanske Mladosti, Novog Pazara, kulskog Hajduka, OFK Beograda i Rada.


tagovi

MetalacMetalac Gornji MilanovacVladica PetrovićMiloš Obradović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara