Ronaldo: Dobar je VAR! Trener Sampdorije: Ma, poklon

Vreme čitanja: 2min | sub. 29.12.18. | 15:33

Oprečni stavovi posle meča Juventusa i Đenovljana

Tenzija na otvaranju 19. kola Serije A. Sve zbog tehnologije. VAR je uzburkao strasti na meču Juventus – Sampdorija, triput je konsultovan i utisak je da je svaki put bio u pravu.

Penal za goste, kazneni udarac u korist Stare dame, a na kraju poništen gol Rikarda Saponare u drugom minutu nadoknade, pa je ostalo 2:1 za branioca titule.
Sviđa mi se VAR, jer se tokom utamice sudije suočavaju sa teškim odlukama, a mislim da bismo svi morali da pozdravimo tehnologiju koja im olakšava posao“, mirno je konstatovao Kristijano Ronaldo, dvostruki strelac za trijumf domaćina koji je osvojiio 53 od mogućih 57 bodova u prvom delu sezone.  „Ide nam odlilčno. Odradili smo sjajan posao, međutim, moramo da nastavimo u ovom stilu i u drugom delu prvenstva“.

Izabrane vesti

Potpuno drugačijeg raspoloženja, razumljivo, bio je Marko Đampaolo. Njegov tim je na trenutke delovao sposobno da se odupre favoritu, ali u tome nije uspeo, jer se umešao VAR i poništio gol gol Rikarda Saponare u 92. minutu.
Što se te situacije tiče, jeste se naš napadač aktivirao iz ofsajda, međutim, gol je bio toliko lep da je šteta što je poništen. Sporan mi je, ipak, penal dosuđen u korist Juventusa. Poklon penal. Apsurdno je ono svirati kao kazneni udarac“, rekao je Đampaolo povodom igranja rukom – doduše, nenamernogAleksa Ferarija, posle čega je Ronaldo pogodio za 2:1.

FOTO: Reuters

 


tagovi

SampdorijaJuventusMarko ĐampaoloKristijano Ronaldo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara