Ruben Neves (©Reuters)
Ruben Neves (©Reuters)

Ruben Neves se nudi: Ko ne bi želeo da igra u Barseloni?

Vreme čitanja: 2min | pet. 21.10.22. | 15:43

„Za mene je privilegija što me povezuju sa takvim klubom“, dodaje Portugalac

Raspisala je Barselona konkurs i bacila se u potragu za zadnjim veznim. No, situacija je takva da ne mora da traži, igrači su počeli sami da joj se nude, što je znak da je na putu oporavka. Zaobilazili su Kamp Nou u širokom luku, sada je ponovo poželjna destinacija otkako je katalonski klub istresao džak para za pojačanja u prethodna dva prelazna roka.

Senatorima otkucava sat, Ćavi ne računa ozbiljno na Đerara Pikea i Đordija Albu, a od skora ni na Serhija Busketsa. Za prvu dvojicu ima spremljene zamene, igrače koji su ih već istisnuli i zakucali na klupu – osim kada ih povrede saigrača vraćaju na teren – ali za Serhija Busketsa tek treba da pronađe alternativu. Pao je veteran na najvažnijim testovima, Barselona je za zimu suzila krug za njegovu zamenu na tri imena. U opticaju su Žoržinjo, Juri Tilemans i Ruben Neves, koji je već ponuđen Barseloni.

Izabrane vesti

Nevesov agent Žorž Mendes u dobrim je odnosima sa čelnim ljudima Barselone, počeo je da ispipava teren i da im nudi portugalskog vezistu. Po svaku cenu Ruben Neves želi da napusti Vulverempton sa kojim ima ugovor do 2024. godine, supergant je predložio katalonskom klubu da ga dovede na pozajmicu sa obaveznim otkupom koji bi iznosio 40.000.000 evra, a Portugalac se svojski trudi da na zimu postane deo Barselonine svlačionice.

Žorž Mendes ga nudi, a nudi se Blaugrani i sam Ruben Neves.

„Ko ne bi želeo da igra za Barselonu? Ako pitate u globalu, svi igrači će potvrdno odgovoriti. Jedan je od najbolji klubova na svetu i to je normalno. Za mene je privilegija što me povezuju sa takvim klubom“, rekao je Ruben Neves tokom razgovora za Kanal 11.

Portugalac je odavno izrazio želju da ode sa Molinoa, ali sve dok je u Vulveremptonu trudiće se da doprinese rezultatima i bude na visokom nivou, jer to će mu biti najbolja preporuka za kartu u jednom smeru ka Barseloni.

„Radiću svoj posao. Fokusiraćemo se što je više moguće, jer imamo veliku konkurenciju. Moram da se fokusiram koliko god je moguće na Vulvse. Ako ovde budem imao dobru sezonu, stvari će ići prirodnim tokom“, podvukao je portugalski vezista. 



tagovi

Ruben NevesBarselonaVulverhempton

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara