Rumuni guraju Planića u reprezentaciju Srbije!

Vreme čitanja: 2min | pon. 30.04.18. | 17:45

„Imamo mnogo velikih igrača na mojoj poziciji, ali sportski je da se nadam“, rekao je junak FCSB-a

Viđena titula FCSB-a imaće srpski potpis! Od dana kada je zadužio dres velikana iz Bukurešta Bogdan Planić je oduševio tamošnje novinare. Prvo je postao stub odbrane lidera rumunskog prvenstva, a posle toga je postao meč viner.

Kada je bio u nezavidnoj situaciji protiv glavnog konkurenta za naslov prvaka Kluža trener FCSB-a Nikolae Dika je dva puta izvršio sličan manevar. Gurnuo je nekadašnjeg štopera OFK Beograda i Crvene zvezde u špic.

Izabrane vesti

I oba puta mu je Planić doneo remi sa ukusom pobede. U regularnom delu sezone je asistirao u finišu utakmice, a u nedelju veče je golom u zaostavnom vremenu sačuvao dva boda prednosti nad Klužom. Dovoljno da rođeni Užičanin postane glavna zvezda u Bukureštu.

 Do te mere da ga Rumuni vide kao sigurnog putnika za Mundijal u Rusiju. Međutim, Planić je na konkretno pitanje dao vrlo odmeren odgovor, bez želje da se nameće.
„Naravno da bih voleo da budem na Mundijalu sa reprezentacijom Srbije. Međutim, na mojoj poziciji ima mnogo velikih igrača. Moje je da se nadam“, rekao je za rumunske medije Planić.

O tome kako je postigao gol za izjednačenje.
„Volim da igram u napadu, ali nije to moj posao. Napravili smo veliku stvar, ali ima još da se igra. Ništa nije odlučeno. Imamo dva boda prednosti i tri kola do kraja. Svi mečevi će biti jako teški. Ovi navijači zaslužuju titulu. Danas ih je bilo više nego protiv Lacija“, dodao je srpski štoper.


tagovi

Bogdan Planić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara