Umar Sadik (©MN Press)
Umar Sadik (©MN Press)

Sadik je luksuz

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.03.21. | 13:30

Almerija nije smela da ga pusti da debituje za reprezentaciju, jer je večeras očekuje važan dvoboj sa Leganesom u sklopu 31. kola španske Segunde

Ponavljači su rešeni da se ekspresno vrate u Primeru. Majorka i Espanjol pokazali su najviše tokom tri četvrtine sezone u španskoj Segundi, i zauzimaju pozicije koje vode direktno u najviši rang, ali daleko od toga da su završili posao. Za petama su im Almerija i Leganes, kao i sve bolji Hihon - mada je sinoć remizirao - koji su trenutno na mestima koja garantuju plej-of, pa finiš prvenstva obećava bespoštednu borbu.

Međusobni dvoboji direktnih konkurenata obično imaju prefiks bitke za šest bodova, i takav je slučaj sa duelom Almerije i Leganesa, koji je zakazan za večeras u sklopu 31. kola španskog drugoligaškog nadmetanja (18.15), i u sklopu kojeg se u startnoj postavi domaćih očekuju dvojica srpskih internacionalaca Radosav Petrović i Nikola Maraš.

Izabrane vesti

18.15: (2,40) Almerija (2,95) Leganes (3,40)

Oba sastava u derbi duel ulaze posle neuspeha u protekloj rundi. Almerija je pala na gostovanju sedmoplasiranoj Ponferadini, i to pošto je vodila na poluvremenu. Neigranje prve zvezde tima i trenutno trećeg najboljeg strelca lige Umara Sadika, nekadašnjeg špica Partizana, očigledno je uticalo na igru ekipe Žozea Gomesa, koji se ove sezone umnogome oslanjao na učinak visokog Nigerijca.

Koliko je Sadik važan za rezultate Rohiblankosa najbolje ilustruje podatak da mu čelni ljudi Almerije nisu dozvolili da otputuje na debi za nacionalni tim Nigerije, jer bi prilikom povratka u Španiju ubitačni golgeter morao da provede najmanje sedam dana u izolaciji. Takav luksuz Almerija nije sebi mogla da dozvoli pred sudar sa Leganesom, koji je tri boda udaljen od nje i ima jasnu ambiciju da se posle godinu dana pauze vrati u društvo najboljih.

-----------

Nikad jače! Čak do 200% bonusa za SVE Mozzart igrače.

Sve što treba da uradiš je da depozit uplatiš i bonus ostvariš.

Saznaj više OVDE.

-----------

Ipak, tim iz madridskog predgrađa izgubio je minulog vikenda kod kuće od Fuenlabrade, što se smatra velikim kiksom, pa će morati da potraži iskupljenje u Andaluziji.

Leganes prilično dobro stoji sa Almerijom u međusobnim okršajima. Slavio je u prvom delu sezone sa 2:1, a na devet dosadašnjih dvoboja ostvario je šest pobeda, uz remi i dve pobede Rohiblankosa.

Duel Almerija - Leganes, kao i ostale susrete današnjeg programa Segunde, možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com. Dovoljno je samo da budete registrovani, a registracija je besplatna.


tagovi

Španija 2SegundaAlmerijaLeganesUmar Sadik

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara