""
""

Salami se ne vraća u Zvezdu: Uzalud sam pokušavao, bolje mi je u Nigeriji

Vreme čitanja: 2min | ned. 01.03.15. | 09:56

Napadač poručio iz domovine da je završio sa beogradskim crveno-belima, a njegov menadžer kaže da ne želi da se ponove slučajevi Barkosa i Mezenge

Neslavno se završila epizoda Gbolahana Slamaija u Crvenoj zvezdi. Nigerijski reprezentativac koji je u zimskom prelaznom roku došao kao veliko pojačanje, završio je karijeru na Marakani bez odigranog meča i vratio se u domovinu.

Izabrane vesti

Na početku je razlog bio sertifikat, ali izgleda da su i klub i igrač jedva čekali da im se raziđu putevi.
“Pridružio sam se Crvenoj zvezdi nedavno, ali se čekanje sertifikata odužilo. Moj menadžer je primetio da klub ima velikih finansijskih problema, posebno prema drugim igračima. Uzalud sam pokušavao da rešim problem i zato sam shvatio da je za mene najbolje da se vratim u Nigeriju. Nije bilo potrebe da ostajem. Potrebne su mi utakmice i zato sam se vratio u svoj klub”, poručio je Salami u izjavi za Kurir.

Nigerijski napadač je od samog dolaska na Marakanu bio okružen velom tajne. Javna je tajna da su njegovi rezultati na lekarskim pregledima bili daleko od onih kakvi se očekuju kod profesionalnog fudbalera i da su više odgovarali rekreativcu koji igra fudbal jednom nedeljno. Klub sa Marakane je to sve demantovao i pokušao da zataška, ali je na kraju usledio razlaz sa Nigerijcem.

Menadžer Goran Hadži Milovanović koji je bio spona za dolazak Salamija u Crvenu zvezdu uporedio je Nigerijca sa nekim ranijim lošim procenama Crvene zvezde.
“Ne bih voleo da Salami bude salama u Srbiji, kao što je Barkos bio Varkos ili Mezenga Bezvezenga. Mislim da je Salami pravi igrač. Znam da je dobio dozvolu kluba da se vrati u Nigeriju, a avionsku kartu je kupio od svojih para”, rekao je Milovanović za Kurir.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaGoran Hadži MilovanovićGbolahan SalamiFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara