Komentari na vest

Samo Španci i Brazilci mogu da detronizuju Francuze, Azija bolja od Afrike

G

Gost123

pre preko 1 godinu

Hahhahahaha jel realno da ste pomenuli Srbiju u tekstu o mogucim prvacima sveta???
S

Saturn

pre preko 1 godinu

Bas me zanima kako bi se razvijali ovi Africki fudbaleri sto igraju za Francusku , koliko znaci kad se skolujes fudbalski u evropskoj zemlji , pa pored geteski urodjenje brzine, snage , izdrzljivosti savladas tehnicke i takticke stvari...
M

Mars

pre preko 1 godinu

Dragi moj prijatelju, prvo moraš znati da to “školovanje u evropskim školama fudbala” nije bio presudan faktor za razvoj Afrikanaca kao fudbalera-koliko je onaj drugi navedeni-genetika,izdrzljivost i brzina (kad te juri lav,gepard i druga zivina)... Krajem 70-ih i 80-ih jaci klubovi otvaraju fudbalske kampove po Africi jer su zime bile jače a da bi timove pripremali ranije za sezonu(to rade i naši timovi zimi idu na pripreme u tursku na kipar i sl, ali idu na gotovo i plaćaju ), tada nisi imao gdje doci ako nisi sam napravio kamp i teren.. e tu su počeli dolaziti klinci i to je osnova - kampovi po Africi. Francuzi,Belgijanci, Englezi su bili kolonizatori Afrike, naravno ostvarili su trgovacke veze i imali a i imaju i dalje jake veze sa Africkim zemljama. Tako su nprAlzir kao kolonija Francuske djeca ostvarivala francusko drzavljanstvo , medu njima i Zinedin Zidan... tako smo pricom dosli da nije to od jucer sto se skolovanja fudbala na evropskom tlu.. glavam je genetika i kampovi sirom afrike!
O

OkosBokos

pre preko 1 godinu

Brazil je prejak. Oni ovo svetsko planiraju da su u igrackom "piku" jos od katastrofe sa Nemcima 2014. Francuzi su jaki svakako, oni ce realno biti favoriti i da onom SP 2026., jednostavno idu im neke neverovatne generacije. Mislim da Spanci nisu sila jos uvek. Onaj dan im se otvorilo, ali nije ovo Del Boskeova Spanija koja moze da igra bez klasicnog spica. Ja i dalje vidim Holandiju kao ozbiljnu pretnju svakome u nokaut fazi, tesko da mogu da osovoje, ali da izbace 2 ekipe i dodju u 1/2 i te kako mogu.

Katalonija

pre preko 1 godinu

Nabrojali ste 12 španskih igrača, 7 igra za Barsu a možda će i osmi...
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Ако причамо о игри разочарења су свакако и Србија и Хрватска али и Холандија. За мене је највеће изненађење Канада. Онакву доминацију у пољу нисам одавно видео.