Lautaro Martinez slavi pogodak (©Reuters)
Lautaro Martinez slavi pogodak (©Reuters)

Samo u Mozzartu: Kvote na pobede Intera, Njukasla, Lansa i Slavije Prag najveće na svetu

Vreme čitanja: 3min | sub. 16.09.23. | 10:19

Nigde nećete da nađete veće

Bogat program ove subote. Većina liga je u toku, a posebno će biti atraktivnih duela u Ligama petice. Bukmejkeri Mozzarta su zato pripremili iznenađenje za po jedan meč u Seriji A, Premijer ligi i Ligi 1, kao i u okviru prvenstva Češke.

Spremili su najveću kvotu na svetu na tri jedinice - u pitanju su igre na pobede Intera, Njukasla i Lansa - i dvojku na Slaviju Prag. Susrete iz šampionata Italije i Francuske možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju.

Izabrane vesti

Vreme je za prvi Derbi dela Madonina. Inter se, bez sumnje, kladi na šampionsku titulu u Italiji, a šanse izabranika Simonea Inzagija pred početak sezone ocenjene su kao veoma visoke. Na leto su Romelu Lukaku i niz drugih iskusnih igrača napustili tim, ali su, kako su pokazala prva kola, uspeli da nađu dostojnu zamenu. Inter je počeo lakom pobedom nad Moncom od 2:0. U drugom kolu Nerazuri su gostovali na Sardiniji, gde su se takođe bez problema nosili sa Kaljarijem 2:0, a na domaćem meču sa Fjorentinom računao je na žestok otpor, ali ga na kraju nije dočekao, jer je postigao četiri gola protiv Ljubičastih i tako vodi na tabeli posle tri kola. Milan takođe sigurno postavlja sebi ambiciozne ciljeve za sezonu i, kao i sadašnji rival, tokom leta je izgubio nekoliko važnih igrača. Međutim, Rosoneri su potrošili mnogo novca i potpisali niz kvalitetnih mladih igrača koji su odmah počeli da igraju. U prvom kolu izabranici Stefana Piolija pobedili su Bolonju u gostima sa 2:0, a u drugom kolu Milan nije je lako izašao na kraj sa Torinom kod kuće 4:1. U prošloj rundi na gostovanju Romi, Milan je bio gotovo besprekoran i pobedio sa 2:1, ostvarivši treću pobedu u nizu i deobe prvog mesta na tabeli.

NJUKASL - BRENTFORD (SUBOTA, 18.30), KEC 1,65

Njukasl je obradovao navijače u prvom kolu, savladavši Aston Vilu rezultatom 5:1. Međutim, Svrake potom nisu opravdale nade i prognoze - tri poraza zaredom. Najviše razočaravajući neuspeh je bio na utakmici protiv Liverpula (1:2), gde su izabranici Edija Haua primili dva gola uprkos dominaciji. Gubici su zabeleženi i od Mančester Sitija (0:1) i Brajtona (1:3). Njukasl ima očigledne probleme u odbrani, pošto ni u jednom meču nije uspeo da sačuva gol. Brentford je jedan od šest klubova Premijer lige koji tek treba da izgube u četiri kola. Uspeo je da pobedi samo protiv Fulama u gostima (0:3), a u tri meča Pčele su remizirale sa Totenhemom, Kristal Palasom i Bornmutom. Uzimajući u obzir kraj prošle sezone, Brentford je neporažen u sedam mečeva zaredom.

LANS - MEC (SUBOTA, 21.00), KEC 1,63

Ako ne znate kako je Lans proveo prošlu sezonu, onda njegovi sadašnji rezultati možda nisu toliko iznenađujući. Klub ove sezone nije pobedio nijednom u Ligi 1 - 2:3 sa Brestom, 1:3 sa PSŽ-om i 0:3 sa Marseljom. Lans je osvojio jedini poen u obračunu sa Renom - 1:1. Na tabeli, ekipa se nalazi u zoni ispadanja, na 17. mestu. I sve to u pozadini činjenice da je prošlu sezonu Lans završio na drugom mestu i igraće u Ligi šampiona. Mec je, uprkos statusu novajlije u Ligi 1, igrao bolje u prva četiri kola, u odnosu na Lans. Klub je imao samo jedan poraz – 1:5 od Rena u prvom kolu. Ali posle toga, Mec je osvajao bodove - 2:2 sa Marseljom, 2:2 sa Remsom i 1:0 sa Klermonom. Sa pet bodova, izabranici Lasla Belenjija nalaze se na 13. mestu na tabeli.

PARDUBICE - SLAVIJA PRAG (SUBOTA, 18.00), DVOJKA 1,30

Samo jedan kiks je iza Slavije u nacionalnom šampionatu Češke posle sedam odigranih kola. Praški sastav deli lidersku poziciju sa najvećim rivalom Spartom sa 19 bodova, četiri koraka ispred trećeplasirane Sigme. Slavija će nastojati da produži sa dobrom formom kada u subotu otputuje na susret sa Pardubicama. Slavija je u poslednjoj utakmici češke lige trijumfovala sa 5:1 nad Karvinom na svom terenu i produžila neporaženi početak prvenstvene kampanje. Pardubice su na 12. mestu sa sedam bodova iz sedam susreta. Pardubice su takođe pobedile u prethodnom duelu sa 1:0 protiv Teplica.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara