Komentari na vest

Saša Ilić prvi put protiv svojih: Povratak Natha i Šćekića među startere Partizana

L

Ljumović Obrenovac

pre preko 2 godine

Biće napeto k’o u horor filmu. Ne pamti se posle ere T. Karadzića da je prvenstvo ovako bilo ujednačeno, gde svako svakog može da pobedi. Uostalom i sam predsednik države je obecao da posle 4 godine, prvenstvo ove godine mora biti refularno. Jer krupnim koracima koračamo ka EU i više nema tolerancije na javašluk i neozbiljnost. Očekujem fudbalski spektakl, dva mlada ali već sada vrhunska steučnjaka. Neka bude poteza i driblinga lepih za oči i neka se igra na gol više. Pa neka pobedi Partizan, htedoh reći, neka pobedi bolji! Sportski pozdrav.
n

napredsale

pre preko 2 godine

oduvace ih sale!
l

lool

pre preko 2 godine

5 0,rikardo 3 komada
B

Bingocka

pre preko 2 godine

Sve sve ali 1.10 na keca protiv Cukarickog pa bre xaxaxaxaxaxaxaxaxa. Polupani Gent im drzao cas fudbala,do zadnjeg minuta mu na gol nisu sutnuli ali u Srbiji Aguero iliti Rikardo terorise mreze. Ma bravo bre.Jao kako bih voleo da nekom ludom neverovatnom srecom upadnete u ligu sampiona da se smejemo. Pa ako ne bi primili 12-15 barem na jednoj utakmici evo gde sam
д

д.г.

pre preko 2 godine

Сасвим добра квота.Реална процена ситуације. Колико су јаки очекујем смањење квоте на 1.01.
A

Alo decko

pre preko 2 godine

Na Cigane bila kvota 1.03 oni izgubise ko stetni 🤔 lepo je sto mrzis partizan to ce ti uciniti zivot lepsim
P

Pacenice crveni

pre preko 2 godine

Pati...kmeeeee
D

Danac

pre preko 2 godine

@Bingo--- Partizan je vec 2 X bio u LS i od 3.ucesca ga je odvojila Boyina stativa u odlucujucem penalu protiv Artmedije.Na tvoju veliku zalost Partizan nikada u svojoj istoriji nije od velikih klubova bio desettardiran i devettardiran kao CZ, mada je u svom prvom ucescu u LS bio u najtezoj grupi koju je u istoriji balkanskog fudbala imao jedan klub u evropskim takmicenjima. 1.protivnik mu je bio Real Madrid, najveci klub u istoriji svetskog fudbala, klub koji ima vise titula prvaka Evrope i Sveta,nego svi protivnici sa kojima je igrala CZ zadnjih 20 godina zajedno, racunajuci Liverpul,Bayern,Napoli,PSZ,Arsenal,Totenhem,itr. Protiv takvog rivala koji je u Beograd dosao sa 5 fudbalera koji su osvojili 3 zlatne lopte po FIFI kao najbolji fudbaleri na svetu i 2 zlatne lopte po UEFI kao najbolji fudbaleri Evrope.Plus svetske vedete;Kasiljas,Karlos Alberto,Zalgado itr. Partizan je jedini klub iz regiona koji je imao cast da igra protiv tih nevidjenih vanzemaljaca i nije se obrukao jer je u Beogradu imao kolosalnu sansu i da pobedi.2. velikan iz Partizanove grupe bio je evropski sampion Porto i sa njima se Partizan nije obrukao kao jedan 2.klub iz Beograda koji je na 12 utakmica LS nakantan sa 41 golom. 3.protivnik Partizana u najjacoj gupi jednog balkanskok kluba svih vremena bio je sampion Evrope Olympik. I protiv njih se Partizan nije obrukao nije ni petardiran a kamoli desttardiran kao sto je dozivela CZ. Partizan se uvek dobro nosio sa velikim fudbalskim klubovima,petarde je primao od osrednjih evropskih ekipa. Zato druze manje brige o Partizanu nego se potrudi i moli Boga da CZ ima vise srece u duelima sa velikim evropskim klubovima jer da su PSZ,Bayern,Liverpul,Totenhem,Napoli itr. iskoristili sve svoje sanse pogotovo PSZ,Bayern i Totenhem, rezultati sa ti utakmica bi bili duplo katastrofalniji po CZ i nezabelezeni u istoriji UEFA i LS. Samo je luda sreca spasavala CZ od 15-17 golova u vlastitoj mrezi po utakmici.
r

ranGo

pre preko 2 godine

Na kladionicama u vecini evropskih zemalja nema linglog lige a valjda je svima jasno i zasto....
J

Jagnjilo

pre preko 2 godine

Liverpul pregazi Mancester u gostima 5:0 pa kiksne kuci protiv Brajtona iako je vodio 2:0. Ajaks urnise PSV 5:0 pa kiksne protiv poluamaterskog Heraklesa. Bajern pregazi Benfiku i Hofenhajm po 4:0 pa kiksne protiv Menhengladbaha i pukne 5:0. PSG pobedi Man.Sity pa izgubi od Rema. Man.Sity da Brizu pet komada pa izgubi od West Hema i Kristal Palasa. Svi kiksnu ali ne, galaktikosi iz Humske nikada. Kiksnuce tek kada Zvezda kiksne jos koju. Da imaju rezultate u Evropi pa da covek kaze ok. A ovako,ovo je pretuzno i presmesno sta se radi.
P

Parody

pre preko 2 godine

Al zato Zvezda nije godinama kiksirala jer je igrala sklanjalice
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

@Jagnjilo Nemamo rezultate u evropi jer nije takva politika kluba, razumes ili ne zelis da.razumes?!
J

Jagnjilo

pre preko 2 godine

Zvezda je u te cetri godine igrala dve lige sampiona, dve LE sa prolaskom grupe, evo i treca LE sada najverovatnije sa prolaskom grupe.Zvezda je u te cetri sezone izbacivala ekipe poput Sparte iz Praga,Krasnodara,Kopenhagena,Jang Bojsa, Salzburga. Dva guta pobedila spomenutu Spartu, Keln, Gent,zatim Krasnodar, Olimpijakos,razglavljen Liberec,zatim Bragu,Ludogorec i kao slag na tortu Liverpul (prvaka Evrope i sveta). Pa remi sa Hofenhajmom,Napolijem,CSKA M,Arsenalom u Londonu,pa dva remija sa Milanom koji je nadigran u oba meca pa cak i sa igracem manje. A sta ima Partizan? Pa ovo sto je Zvezda ostvarila u Evropi za 4-5 sezona Partizan nije za 45.Da ne govorim o tome sto su razni rekordi oboreni sto se tice srpskog fudbala u Evropi.
A

Alo decko

pre preko 2 godine

Sve ovo pises za jedan sendvic. Imas naprednjacke rezone, velika je buducnoat pret tobom
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

@ Jagnjilo jel ti kazem da nasa politika kluba nije takva sta je a tobom?!
E

E pa necemo ni

pre preko 2 godine

mi jedno 4godine kao vi...sad brojite,a sebe ste zaboravili...smrdite nasim vestima..
G

Gost999

pre preko 2 godine

Kakva divota citati komentare komsije, nadaju se da ce neko pobijediti Partizan, da ce neko odraditi posla za njih, kad oni vec nisu kadri da pobijede.. Nemojte se sekirati, pobijedicete sve do kraja.. Ipak ekipa sklopljena od igracina iz Rada, Napretka, Vojvodine, Cukarickog, Nisa, Rostova, Jokohame, Lecea, Al Necega, Cikaga, Batea ne moze izgubiti titulu. Te igracine su svoj potencijal shvatili tek kad su dosli u CZ, pa evo vec 4 godine ne gube.. Ali regularno sve, naravno..
S

Smesne komsije

pre preko 2 godine

Lepo je citati njihovo kukumakanje...ajde lepo slozno kmeeeeee
G

Gostivojko

pre preko 2 godine

Vi ste kukali bez razloga a navijaci Zvezde sa razlogom. To su dva razlicita pojma
U

UEFA se češlja

pre preko 2 godine

U Bačkoj Topoli se izdvojio Slobodan Rajković, protiv Metalca golman Maslarević i štoperi, ostaje da se vidi ko će iz redova Čukaričkog da izdominira na putu do titule i finala LK. Konačno regularno prvenstvo!
g

gunđalo

pre preko 2 godine

UEFA odavno drži jedan tim na oku. Onaj što je "preokrenuo" protiv OFK iz 2-0 u 2-6 nakon "šta ste se bre rastrčali"
D

Danac

pre preko 2 godine

@UEFA A ne kazes nista za navijaca CZ Sinisu Sanicanina koji trenutno igra u Partizanu. Momak koji igra za reprezentaciju BiH u kojoj n epravi namerne i pocetnicke greske se posebno izdvoio u derbiju kada se sklonio i namerno ostavio Kataija samog a ovaj par minuta pred kraj izjednacio i spasio bod CZ i odlazak Partizana na 5+ . Naravno ne kazes nista o istom igracu navijacu CZ posto je Sinisa, moj skolski drug iz Prijedora gde svi znamo ko za koga navija, koji je pre samo 3 dana protiv Metalca napravio 2 namerna kiksa 1.kiks Metalac je uspeo da izjednaci rezultat a kod 2. kada se namerno okliznuo i toboze pao i dao idealan for napadacu Metalca, ali je samo zahvaljujuci golmanu Popovicu koji je za 2 cm bio brzi od protivnika sprecen pogodak i novo izjednacenje. Ali dobro ja necu pominjati Indjiju golmana Prekovica i sudiju Stojilkovica, ili odbranu Proletera kako dodaju loptu iz cista mira napadacu CZ i on postize pogodak za pobedu CZ od 2:1. To je sve ok,kao sto je ok i 600 dana od zadnjeg prvenstvenog poraza CZ. Ali kada njima mrski Partizan pobedi 13 utakmica i ne bude porazen e onda je to slucaj da UEFA reaguje. Svaka vam cast na postenju i iskrenosti.
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

JA BIH DA IGRA JOS MALO JER JE SALE SAMO JEDAN I DO NJEGA MI JE STALO MENI JE VREDAN!!!
B

B. Grobar

pre preko 2 godine

Pa ti ga pozovi kuci i nek ti "igra" po kuci, do mile volje. Ti posmatraj njegovo "igranje" i navijaj, da postigne sto vise "golova".
k

kost

pre preko 2 godine

Jedan je Ilic kapiten🖤
S

Sale legenda

pre preko 2 godine

Sve najbolje u trenerskoj karijeri,ali bodovi ovog puta da ostanu nama.SRECNO CRNO BELA LJUBAVI...VOLIM PARTIZAN !!!
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

Mislim da su crno gorci najslabije karike u Partizanu, a pored njih i Obradovic!
Б

Бибарс

pre preko 2 godine

УЕФА нека мотри на судију да не свира неки звезданаестерац за Чукарички. Ако све буде поштено, очекујем минимум 3:0 за Партизан против Звездине филијале.
l

lool

pre preko 2 godine

Sine i grobari se smeju svemu ovome
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Evo ja bih voleo da znam kad je Cukaricki zadnji put uzeo zvezdi bod?!
Н

Нестор

pre preko 2 godine

генијалац, Чукарички је победио Звезду у последњој сезони Владана Милојевића. Ето сада знаш, чак није узео бод, него сва три.
@

@Nestor

pre preko 2 godine

Jel to onda kad se Simo Krunic kao trener Cukarickog izvinjavao zbog toga Zvezdi i nazivao Terzica svojim bratom?