Sedorf (©Reuters)
Sedorf (©Reuters)

Sedorf: Ne vidim Mbapea u Realovom timu

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.03.22. | 11:42

“Možda mu je potrebno drugačije okruženje”, kaže Holanđanin

Jedini koji je igrao u dve utakmice protiv Reala bio je Kilijan Mbape. Sam je doneo dva gola prednosti u ukupnom skoru Pari Sen Žermenu, ali ni to nije bilo dovoljno, jer je na drugoj strani Karim Benzema pokazao da mu je dosta i pola sata da napravi veleobrt na velikoj sceni.

I dok dan kasnije pljušte kritike po Nejmaru, Mesiju, Donarumi, našao se neko da malo pomrači slavu i Mbapeu. Nekadašnji holandski as Klarens Sedorf, koji je u jednom periodu nosio i dres Reala, rekao je posle meča u Madridu da ne vidi Francuza u ovom sastavu Kraljevskog kluba.

Izabrane vesti

Prosto, Sedorf smatra da za Mbapea tu nema pravog mesta, iako se uzima skoro kao gotova stvar da će as Svetaca od leta nositi beli dres najvećeg kluba na svetu.

Ne vidim Mbapea u ovom Realovom timu. Ako bi igrao po levoj strani, to bi značilo da Vinisijus otpada. Gde bi onda igrao? Desno umesto Asensija? To je jedina opcija”, kaže Sedorf.

A, pogotovo Holanđanin ne vidi Mbapea kao najisturenijeg u napadu Reala.

Pogledajte šta je Benzema uradio. Shvatio je da je potreban timu, pa je dolazio duboko po loptu. Mbape to ne radi. To Nejmar čini umesto njega, pokušava da kontroliše igru. Možda je Mbapeu, ipak, potrebno drugačije okruženje da bi dalje napredovao kao igrač”, ocenio je Klarens Sedorf.


tagovi

Pari Sen ŽermenKlarens SedorfKilijan EmbapeLiga šampiona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara