©Starsport
©Starsport

Sedorfu teško pao Mihin odlazak: Pokazao je koliko vredi boriti se za ono što voliš

Vreme čitanja: 1min | pet. 16.12.22. | 18:58

"Odlazeći od nas stvorio si prazninu i napunio je dubokim razmišljanjima o životu. Bio si ratnik u najtežoj bici", kaže Holanđanin

Legendarnom holandskom fudbaleru Klarensu Sedorfu izuzetno teško pala je vest o smrti Siniše Mihajlovića. Nekadašnji as Ajaksa, Reala, Intera i Milana u poruci na društvenim mrežama otkrio je kako je bio paralisan više od sat vremena kada je čuo da je Mihajlović preminuo, a onda se oprostio od svog velikog prijatelja.

Sedorf i Mihajlović zajedno su nosili dres Sampdorije, sredinom devedesetih godina prošlog veka, a onda su obojica, svako na svoj način ispisali istoriju fudbalske igre

Izabrane vesti

"Poslednji zvižduk tvoje utakmice paralisao me je na najmanje sat vremena. Odlazeći od nas stvorio si prazninu i napunio je dubokim razmišljanjima o životu. Bio si ratnik u najtežoj bici i potvrdio si koliko vredi boriti se za ono što voliš. Voleo si život i otišao si bez kajanja. Sa ogromnim poštovanjem i ljubavlju, pozdravljam te prijatelju. Sada će mir biti sa tobom i možeš se večno odmarati. Hvala na svemu dragi Siniša, šaljem saučešće tvojoj porodici", poručio je Sedorf.


Siniša se tri i po godine borio sa leukemijom, posle čega je nažalost izgubio najvažniju životnu bitku i preminuo u 54. godini života.


tagovi

Klarens SedorfSiniša Mihajlović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara