(©Reuters)
(©Reuters)

Sergej Milinković Savić se dogovorio sa Juventusom, tvrdi kontroverzni Lućano

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.06.20. | 19:17

Laciju će biti ponuđen novac i dvojica igrača

Transfer sapunica oko Sergeja Milinkovića Savića traje već evo treće leto, a ni sada se ne zna kako će se i da li će završiti.

Ili možda Lućano Mođi zna nešto što drugi ne znaju?

Izabrane vesti

Kontroverzni bivši funkcioner Juventusa koji je vedrio i oblačio italijanskim fudbalom dok nije raztokriven u aferi Kalčopoli, tvrdi da je srpski vezista postigao usmeni dogovor sa Juventusom. Mođi danas radi kao stručni konsultant na jednoj italijanskoj televiziji i sinoć je u emisiji otkrio svoja saznanja.

“Milinković Savić ide u Juventus. Direktor Paratići ima dogovor sa srpskim igračem koji će biti kapitalno pojačanje ovog leta”, rekao je Mođi.

Mođi nije otkrio po kojem modelu bi transfer bio realizovan, ali pojedini mediji na Apeninima tvrde da će Juventus ponuditi Laciju novčani iznos u visini između 50.000.000 i 60.000.000 evra i još dvojicu svojih fudbalera za Sergeja. Lacio će moći da izabere dvojicu iz kvarteta: Federiko Bernardeski, Danijele Rugani, Rolando Mandragora i Matija de Šiljo.

Videćemo da li ova ponuda odgovara vlasniku rimskog kluba Klaudiju Lotitu koji je prethodnih godina odbijao bogate ponude za srpskog vezistu i insistirao na obeštećenju od 100.000.000 evra.

Ili se možda iza Mođijevih reči samo krije namera psihološke destabilzacije jedinog rivala u trci za skudeto. Od čoveka sa takvom biografijom je za očekivati i mnogo gore stvari od pokušaja da se protivniku ubaci crv sumnje. 


tagovi

Sergej Milinković SavićLućano MođiLetnji prelazni rok 2020

Obaveštavaj me

Juventus
Lacio

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara