(©Reuters)
(©Reuters)

Sergejeva cena sada je 120.000.000 evra i raste svakog meseca

Vreme čitanja: 2min | sre. 12.10.22. | 09:26

„Nemamo dogovor ni sa Kežmanom, niti bilo kojim klubom da prodamo SMS-a u januaru“, poručuje gazda Lacija

Kako koja sezona dođe, svi pomisle da je to najbolje od Sergeja Milinkovića-Savića i da bolje ne može. I on redovno demantuje te teorije.

Sad bismo rekli da srpski reprezentativac u ovoj sezoni igra možda najbolji, najzreliji fudbal u karijeri. Jedan je od najbolje ocenjenih igrača Serije A, četiri gola je postigao za Lacio na dva fronta, za sedam asistirao.

Izabrane vesti

Ali, osim gole statistike, svakom upadne u oči potpuna dominacija sredinom terena kada je SMS u igri, a svaki pas je – čarolija. Zabrujali su pre neki dan italijanski mediji da je Juventus aktivirao akciju hitne kupovine Milinkovića-Savića u januaru, međutim, gazda Lacija Klaudio Lotito ima „loše vesti“ za čelnike i navijače Stare dame.

O Sergeju, za sada, ostali mogu samo da sanjaju. A, ako žele da ga kupe, moraće debelo da zavuku ruku u klupski sef.

Nemamo nikakav dogovor ni sa Kežmanom da prodamo Sergeja Juventusu na zimu, niti sa bilo kim drugim. Štaviše, njegova cena više nije 100.000.000, nego je sada 120.000.000 evra. I raste svakog meseca“, poručio je Lotito.

Već sedam i po godina je srpski as u dresu Nebeskoplavih i kad god je bio „blizu“ odlaska, na kraju je ostajao u Rimu. Zato više niko ne može da oceni ni kolike su šanse da ode na zimu, niti po koju cenu.

Sergej je potpuno dominirao terenom u pobedi Lacija nad Fjorentinom u Firenci (4:0), gde je upisao dve asistencije. Gazda Lotito je oduševljen tom partijom njegovog tima.

Pored same pobede nad Fjorentinom, zadovoljan sam što ponovo vidim pravi duh Lacija na terenu. Kao što sam i do sada govorio, ako nastavimo da držimo taj stav, ova ekipa neće imati granice“, podvukao je Klaudio Lotito.


tagovi

Sergej Milinković SavićLacioKlaudio Lotito

Obaveštavaj me

Lacio

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara