Komentari na vest

Šest godina bez novog desnog beka, a onda - TAA!

L

Liverpool forever

pre oko 1 mesec

A kada komentarisem da je pisanje o Arnoldu bez osnova, da nikad nije skauzer, zamenik kapitena, otišao iz kluba, onda se komentar ne objavi. Ruši se kult Reala, valjda.
L

LFC fan

pre oko 1 mesec

A moglo bi se malo pisati i o tome da je Liverpul zainteresovan za Rodriga. Piše se u Engleskoj i o tome.
a

ahcik

pre oko 1 mesec

100 mil evra i vodi ga.
L

Liverpool forever

pre oko 1 mesec

Prvo, ne znaš šta pišeš, drugo ne znaš ni o kome. Prenekoliko godina je 100 mil bila cifra, a sad će stabilan i bogat klub prodati skauzera, zamenika kapitena za te pare. Nije to Hofenhajm, Brajton ili Atalanta, Benfika npr.
a

ahcik

pre oko 1 mesec

@liverpool Najzasluzniji sto je Real pre dve godine pobedio Liverpul u finalu LS. Pogledaj kako igra odbranu dok Vinisujus postize gol. To mu je znak prepoznavanja, da nije lokalni momak davno bi leteo iz kluba. Ono je sramota kako ga protivnici prolaze. On da bude nekome kapiten.
S

Suludi Milojko

pre oko 1 mesec

Arnold ni u snu neće u Real VARdrid. Nije lud da ode iz kluba gde je legenda, da bi grejao klupu Realu i da svoj ugled dovodi u pitanje.
s

sizofrenija

pre oko 1 mesec

ju juu sta pisu ljudi.
Z

Zvončica

pre oko 1 mesec

Kapiram sarkazam.
П

Паун

pre oko 1 mesec

Дечко је навијач Ливерпула од малих ногу и вероватно будући капитен. То што му још нису понудили нови уговор је само из разлога што долази комплетно ново руководство и они који дођу ће се бавити тиме. Немам сумње да ће преговори кад почну бити брзо реализовани, као и са сваким важнијим играчем Ливерпула до сад.
s

sportski direktorr

pre oko 1 mesec

Tako je. Ja sam sef novog rukovodstva. Ponudicemo i tebi ugovor jer vidim da sve znas
Z

Zvončica

pre oko 1 mesec

Jako si zanimljiv. Real ako ga zovne, zaboraviće mali i ko su mu otac i majka, a kamoli za koga navija.
M

MT

pre oko 1 mesec

@Zvoncica Real zove samo jednom.Evo pitaj Mbapea na primer 🤣
Z

Zvončica

pre oko 1 mesec

@MT, našao si jedan primer u istoriji, a i taj primer ustvari i nije primer, jer svi znamo kakav je Mbape bolesnik. Egocentrik koji voli samo sebe i pare. Klasičan psihijatrijski slučaj. Dečko boluje od toga da se samo on za sve pita. Ne bi me iznenadilo ni da ostane u Psg-u, ako mu još podignu ionako nestvarnu platu. Klasični remetilac atmosfere, i najgora moguća stvar za Real je da ga dovedu. Ako hoće nemir u svlačionici, Mbape je top pik. Pozz
C

Comilion

pre oko 1 mesec

Dalje ruke tamo! Najjodvratniji klub na svetu je taj Real! Dace Bog da se ugasite!
Z

Zvončica

pre oko 1 mesec

Ako levo bude A.Dejvis kao super-ofanzivan, logično je da i desno bude tajfun poput Trenta. Naročito ako se zna da je vezni red pun ljutih radnika i tabadžija poput Kamavinge, Čuamenija, Valverdea i Krosa koji će rutinski da zatvaraju bekovske izlete u napad.
J

Jeski

pre oko 1 mesec

Obična nagadjanja. Svi znaju da Realu treba novi desni bek i onda hajde da vidimo šta bi bilo najlogičnije i da napišemo tekst.
И

И

pre oko 1 mesec

Jeste, igraće sa 11 ofanzivaca na terenu.
D

Defence, defence, defence ...

pre oko 1 mesec

Upravo to ! Svi misle kako će Real imati najjaču levu stranu sa Mbapeom i Dejvisom ! Da, možda što se tiče napada a odbrana !? Prvi ne igra odbranu drugom odbrana nije jača strana uprkos tome što je odbrambeni igrač. Što znači ili promaja po levoj strani ili će žrtvovati nekog iz veznog reda da se tu ubacuje i krpi njihove rupe (verovatno Kamavinga, na njegovu žalost).