Andrej Ševčenko (©Reuters)
Andrej Ševčenko (©Reuters)

Ševčenku odbrojani dani u Đenovi

Vreme čitanja: 2min | pon. 10.01.22. | 00:19

Ukrajinac bez pobede na klupi italijanskog tima koji je i dalje na mestu koje vodi u Seriju B

Stigao je legendarni as Milana Andrej Ševčenko kao spasilac u Đenovi. Očekivali su se bolji rezultati, ali dva meseca posle dolaska na kormilo, nekada jedan od najboljih napadača sveta je pred otkazom.

Italijanski Skaj sport piše da Đenovljani razmišljaju o smeni nekadašnjeg selektora Ukrajine koji je prošle godine napustio kormilo reprezentavije svoje zemlje posle Evropskog prvenstva gde je plavo-žute odveo do osmine finala.

Izabrane vesti

Poraz u Seriji A od Specije na svom terenu u nedelju (0:1) mogao bi da bude presudan da Ševčenko dobije otkaz. On nije juče vodio svoj tim zbog korona virusa. Od kuće je pratio debakl Đenovljana. U Ševčenskovoj eri, Đenova je osvojila samo tri boda na devet utakmica.

Ukoliko bi Ševa bio smenjen, prvi kandidat da ga zameni pominje se Davide Balardini, trener koji je ovu sezonu počeo na klupu trenutno pretposlednje ekipe Serije A. Spekuliše se da je u konkurenciji i Rolando Maran koji ima ugovor sa klubom, a koji je počeo sezonu 2020/2021 na klupi.

17.00: (2,90) Torino (3,30) Fjorentina (2,60)

Đenova je na 19 mestu sa 12 bodova, pet manje od Venecije, tima kojim je prvi iznad zone ispadnja. I prethodnih godina su Đenovljani bili na ivisi ambisa, ali su u finišima Serije A uspevali uz dosta muke da ostanu u eltinom rangu na Apeninima.

-----------------------------------------------

Odigraj tiket kao i svakog dana i osvoji Porše Makan

SVAKI TIKET JE ULAZNICA U ARENU

Mozzart Gladijator je takmičenje sa pravilima takvim da u njemu svi učestvuju. Visina uplate ne igra presudnu ulogu, kao ni to da li je tiket dobitan ili ne. Tvoje je samo da svakog dana odigraš tiket, jer je svaki ulaznica u arenu.

--------------------------------------------------



tagovi

ĐenovaAndrej ŠevčenkoSpecijaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara