Sjajni kadeti petardom razneli Azere

Vreme čitanja: 1min | sub. 21.10.23. | 20:14

Dva gola Stefana Mladenovića u slavlju selekcije Jovana Damjanovića - 5:1

Taman kada je srpska fudbalska javnost počela da se odvikava od velikih pobeda u omladinskim reprezentativnim kategorijama, blesnuli su kadeti! Selekcija Jovana Damjanovića na fanstatičan način je započela kvalifikacioni turnir u okviru prve runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, pošto je u Staroj Pazovi demolirala vršnjake iz Azerbejdžana sa 5:1 (3:0).

Najzapaženiji je bio mladi prvotimac Čukaričkog, Stefan Mladenović, čiji su pogoci u 26. i 29. minutu slomili otpor protivnika, pa se do kraja meča samo postavljalo pitanje kojim će rezultatom biti okončano slavlje talentovanih srpskih momaka.

Izabrane vesti

Azeri su tokom čitavog meča bili potpuno u drugom planu, a čak su i do izjednačenja u 11. minutu, stigli autogolom Igora Bubanje. Sedam minuta ranije mladi napadač Crvene zvezde, Đorđe Ranković postigao je vodeći pogodak za domaći sastav.

Orliće nije zadovoljilo sigurno vođstvo, već su dodatno dodali gas u nastavku i pogocima Bogdana Kostića i Eldina Bajramovića stigli do ubedljivog slavlja.

U drugom meču grupe 4, Luksemburg i Slovenija su odigrali rezultatom 1:1, a ekipa Jovana Damjanovića će za tri dana odmeriti snage sa Luksemburžanima.




tagovi

Jovan Damjanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara