Komentari na vest

Skaloni bez uvijanja: Mesi je najbolji u istoriji! Nerealan rezultat, nismo toliko bolji od Hrvata, penal okrenuo utakmicu

Б

Барселонист

pre preko 1 godinu

Вријеме је да Лео подигне тај трофеј.👍👍
P

Pa sad

pre preko 1 godinu

Ne znam ono sto su radili R9 i Zidan to je meni bio cisti sex igrali zu fudbal sa harizmom…
j

jeste

pre preko 1 godinu

i jedan i drugi igrali po tri godine
n

nedano

pre preko 1 godinu

Ronaldovci na aparatima. Twiter se uzario zbog navoda da namjestaju argentini. Ne mogu ni zamisliti kako ce se osjecati ako Messi podigne trofej.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Jos ce Mesi odigrati pjeske bar 2 sezone jos u Ls, dati par golova i da bude i tu najbolji strijelac, pa da im nista ne ostane kao argument da je Ronaldo bolji.
J

Junker

pre preko 1 godinu

Na ovom SP ce u najvecem problemu biti PSZ. Nejmar je u haosu, finale verovatno Mbape protiv Mesija. I jedan i drugi ce uzas podneti poraz. Mislim da se PSZ raspada od januara.
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Ma Bog lično. Idi bre, ja razumem euforiju zbog finala, ali nemoj preterivati.
B

Bnm

pre preko 1 godinu

Ma da bre, kad ode u penziju nestaje čovečanstvo!!! Igrač utakmice sinoć je mali Alvarez ali ga niko ne pominje. Kako će ga Francuzi poslati u penziju u suzama nisu ni svesni
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Ko je bolji? Statisticki, po trofejima, po uticaju na terenu, po licnim nagradama? Koji je to igrac mogao nesto na terenu, a da Mesi to ne moze, i to na dosta bolji nacin?? Nemoj samo reci Maradona, jer igranje protiv alkoholicara koji nisu znali sta je formacija sigurno nije relevantno, da ne pricamo sto je vjerovatno tokom citave karijere bio na nedozvoljenim supstancama. Da cujemo onda, ko je to bolji od Lea Mesija i po cemu?
D

Debeli 86

pre preko 1 godinu

Gost999 Evo ja cu da tise kazem ko je najbolji ikada. Ronaldinjo. To sto je on radio sa loptom i kako je on igrao, nije niko. Znaci ne govorim o golovima, asistencijama zlatnim loptama, trofejima. Samo o umecu sa loptom. Po tome je najbolji i njega je bilo najzabavnije gledati. A uzgred ima i ligu sampiona i titulu svetskog prvaka.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Ne govoris o onome sto cini fudbal, nego o umecu s loptom?? Znaci mozda je onaj neki fristajler najbolji, oni znaju svast s loptom. Daj druze budi ozbiljan.. Ronaldinjo igrao 4 godine ozbiljan fudbal, Mesi igra skoro 20. Svaka cast Roniju, genije s loptom. Ali apsolutno ni u jednom segmentu nije bolji od Mesija. Svaki gol, dribling ili asistenciju koju je on upisao, ima je i Leo takvu. Mozda to tesko pada romanticarima fudbalskim, ali to su cinjenice..
k

kako mozes

pre preko 1 godinu

da kazes najbolji ikad al ne po umecu i golovima.To je onda najbolji fristajler ikada ili tehnicar najbolji ikad igrac svakako nije.A i po umecu sa loptom je bilo slicnih i to u njegovo vreme primera radi djalminja iz deportiva