Skraćena lista Partizanovih mogućih rivala: Zarja, Hapoel, Vitese, Leh, Nordsjeland

Vreme čitanja: 1min | pon. 23.07.18. | 09:54

Žreb trećeg kola kvalifikacija je u 14 časova

UEFA je, prema očekivanjima, skratila listu potencijalnih Partizanovih rivala u eventualnom trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Ukoliko eliminišu litvanski Trakai (26. jul/2. avgust) crno-beli će igrati u narednoj eliminacionoj fazi, a spisak od pet mogućih protivnika uopšte nije naivan.

Na osnovu koeficijenta stečenog u poslednjih pet sezona, predstavnik Srbije je povlašćen, a potencijalni rivali su mu: Zarja Logansk (Ukrajina), te pobednici dvomeća drugog kola Hapoel Haifa (Izrael) – Hafnarfjordur (Island), Vitorul (Rumunija) - Vitese (Holandija), Šahtjor Soligorsk (Belorusija) - Leh Poznanj (Poljska) i Norsjeland (Danska) - AIK (Švedska).

Izabrane vesti

Na osnovu imena ekipa deluje da je tim Miroslava Đukića mogao i bolje da prođe u ovom razvrstavanju podgrupa. Pogotovo ako se ima u vidu ukupna lista učesnika, o čemu smo pisali OVDE.

Žreb trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope je u 14 časova u Nionu. Prvi mečevi ove runde na programu su 9. a revanšui 16. avgusta. Pobednici će osigurati plasman u završno kvalifikaciono kolo, presudno za plasman u grupnu fazu.

FOTO: Star sprot


tagovi

kvalifikacije za Ligu Evrope

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara