Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Škuletić strelac na debiju za TSC

Vreme čitanja: 1min | uto. 18.01.22. | 18:25

Superligaš poražen u prvom kontrolnom meču

TSC je danas u okviru priprema u Antaliji odigrao prvi kontrolni duel, a bolji od superligaša iz Bačke Topole bio je Radomijak (2:1).

Poljski klub do pobede je stigao posle preokreta golom Angielskog u poslednjim trenucima susreta, međutim najupečatljiviji trenutak na utakmici predstavljao je gol Petra Škuletića u 20. minutu

Izabrane vesti

Iskusni napadač, povratnik u srpski fudbal, u prvom duelu za novi tim upisao se u strelce odličnim udarcem sa ivice šesnaesterca za vođstvo TSC-a, međutim rival je već u narednom napadu izjednačio preko Mauridesa.

Žarko Lazetić prvu proveru iskoristio je da proveri većinu raspoloživih snaga, a novi izazov njegove izabranike očekuje 21. januara kada će TSC odmeriti snage sa Karabagom. Treća kontrolna utakmica zakazana je za 24. januar protiv Astane, a poslednja utakmica pred povratak iz Turske zakazana je za 27. januar protiv DAC Strede.

Pogodak iskusnog napadača pogledajte od 20:20 na priloženom snimku.

Prvu proveru danas su imali i Voždovac i Metalac koji su odigrači međusobni duel, a pobeda je pripala Zmajevima (2:0). Vodeći pogodak za beogradski klub postigao je Pantić u petom minutu, dok je Nemanja Milojević udvostručio prednost i postavio konačni rezultat u 34. minutu. Voždovac očekuje dan odmora, a potom u četvrtask putuju za Antaliju.


tagovi

TSC Bačka TopolaPetar Škuletić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara