Slučaj “pištolj”: Grčkoj preti suspenzija lige!

Vreme čitanja: 2min | pon. 12.03.18. | 10:38

Posle dešavanja sa derbija između PAOK-a i AEK-a, ministar sporta na sastanku s premijerom Ciprasom

Ludilo sa meča PAOK - AEK obišlo je čitav svet. Nema medija koji se nije pozabavio dešavanjima na kraju ovog velikog zapaljivog derbija, a u centru pažnje bio je predsednik PAOK-a Ivan Savidis koji je ušao na teren sa pištoljem za pojasom kako bi rešio probleme. PAOK-u je poništen gol u 90. minutu, gazda je hteo da bije sudije, AEK se povukao u svlačionicu... Dan kasnije stižu vesti - moguće je da će cela liga biti suspendovana na određeno vreme zbog ovih događaja!

Ministar sporta Vasilaidis sastao se sa premijerom grčke Aleksisom Ciprasom kako bi preduzeli naredne korake. Kako se može čuti, Cipras će dati zeleno svetlo kako bi se donele rigorozne mere. Da se ovakve lude scene više ne bi ponavljale. Što znači, da bi na određeno vreme, grčki šampionat mogao da bude prekinut.

Izabrane vesti

Šta je sa samom utakmicom?

Informacije iz Grčke kažu da utakmica neće biti nastavljena te da će ishod dobiti na sudu. Što je možda i najrealnije.

Šta se događa sa Savidisom?

Poslednje što se zna je da je policija izdala nalog za hapšenje prvog čoveka PAOK-a, ali i četvorice ljudi za koje se sumnja da su njegovo lično obezbeđenje.

Oni su ušli na teren posle odluke sudije Komninisa koji je poništio gol Fernanda Varele. Naravno, protiv zakona je ulaziti na teren sa oružjem. Mogao bi da se tereti za nasilje na sportskom događaju. Sve je osudio i ministar. 

Taman kada pomislite da grčki fudbal ne može da vas iznenadi...

Foto: Gazzeta.gr


tagovi

Ivan Savidis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara