Smete li? Son daje gol i Južna Koreja pobeđuje - kvota 22!

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.06.18. | 10:59

Realno, nije nemoguće...

Videćemo da li će domišljatost Šin Tejonga pomoći Južnoj Koreji da upiše prve bodove na Mundijalu u Rusiji, ali sigurno je da im neće biti lako. Prekoputa ih čeka reprezentacija koja je u baražu za Svetsko prvenstvo savladala Italiju. Pametnom dosta. Švedska je veoma nezgodna i ne treba je potceniti ni mnogo jače reprezentacije od Južne Koreje, iako Zlatan Ibrahimović nije tu. Podsetimo, na premijeri Grupe F u nedelju Meksiko je savladao Nemačku i tako učinio ovu grupu veoma zanimljivom. 

Iako su Šveđani favoriti, nisu ni Korejci bez šanse. Videli smo da kiksiraju i mnogo jače reprezentacije od Tri krune (Argentina, Nemačka, Brazil), tako da je sve moguće. Najveća opasnost po Korejce vrebaće od Markusa Berga, najboljeg strelca Švedske u kvalifikacijama sa osam golova. Nekada je igrao za Hamburg, PSV i Panatinaikos, a prošle sezone bio je prvi strelac u Ujedinjenim Arapskim Emiratima u dresu Al Aina sa 25 golova. Kvota na tip da će Berg postići gol i Švedska slaviti protiv Južne Koreje iznosi odličnih 5,50.

Izabrane vesti

Međutim, ono što posebno upada u oči jeste koeficijent na eventualnu pobedu Južne Koreje uz pogodak vedete Totenhema Hjon Min Sona. Ona je neverovatnih 22,00! Hrabri, da vas vidimo...

Bacite pogled na kompletnu ponudu što se tiče specijala za ovaj meč:

Berg daje gol i Švedska pobeđuje - 5,50
Guideti daje gol i Švedska pobeđuje - 7,00
Larson daje gol i Švedska pobeđuje - 12,00
Son daje gol i Južna Koreja pobeđuje - 22,00
Li Čungjong daje gol i Južna Koreja pobeđuje - 35,00
Gol direktno iz slobodnog udarca - 9,50 
Gol iz penala - 5,00
Het-trik na meču - 25,00
KI 1-10MIN - 1 - 9,00
KI 1-10 MIN - 2 - 15,00
UG 1-10MN - 0 - 1,12

Foto: Action Images


tagovi

Južna KorejaŠvedskaRusija2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara