Komentari na vest

Snajder ima novu žrtvu, Holanđani se okomili na Antonija: Pune su mu gaće, treba da se srami

2

24.04.1902.

pre 9 dana

najuriti givedo iz kluba momentalno! GGMU!
T

Tuzlak98

pre 9 dana

Nije Kalid Bularuz ništa promašio. Mislio je na statistiku u Premier ligi.
D

Delija NBGD

pre 10 dana

Antoni, Paketa, Vinisius i glavni klovn decenije Brazila Nejmar. Kad vidis ta imena i njihovo ponasanje kako da se ne zacudis zasto ih svako SP izbacuju prerano Hrvati, Belgijanci, zasto im Nemacka u sred domovine utrpa 7 komada itd... Brazil je ovih 10ak godina tiktok reprezentacija puna precenjenih i nadobudnih igraca. To se održava i u klubovima sto vidimo iz priloženog.
I

Ivan FCRS

pre 10 dana

To ludilo je krenulo sa Nejmarom koji je jos u Sanotsu sa 16-17 godina bio veca zvezda nego sto su Ronaldinjo i Ronaldo ikada bili u Brazilu. Samo zato sto je imao neke ludacke frizure, i umeo da napravi poneki dobar dribling.
K

Kleo

pre 10 dana

Zamisli taj mentalni sklop, igras za Mancester Junajted gde ti sam zaradjujes nedeljno kao verovatno ceo njihov tim zajedno koji pritom igra u drugoj ligi, vodis 3:0, primis 3 gola, zamalo i cetvrti, jedva dobijes na penale, i ti na sve to ides do protivnickih igraca da ih provociras, umesto da se pokrijes usima.
.

.i.

pre 9 dana

A ne zaboravi da je placen kao njihov tim što vredi. Mozda malo vise vredi Koventri ali tu su negde. Sramotno ponasanje ovo ni Baloteli,Barton i jos neki fudbaleri ne bi ovo uradili,a oni su poznati po sr**ama na fudbalskim terenima