Komentari na vest

Spaleti ide iz Napolija, De Laurentis već kontaktirao dvojicu kandidata

Š

Škrabotina

pre 12 meseci

Baš me čudi da Terzić nema De Laurentisovu sliku na zidu.
M

Miksea

pre 12 meseci

Mogao bi lično De Laurentis da ih vodi sa klupe, šta bi mu falilo. Ionako se razume u sve i prepametan je.
n

nonda

pre 12 meseci

Ne daj boze da je murinjo preuzeo napoli i da su mu posli 5,6glavnih igraca okosnica ekipa godinama unazad,i da je doveo nekog gruzijca,koreanca i da je uzeo skudeto..svaki dan bi o tome pisalo po 10puta,a sto je doso u finale sa romom i protivnicima fejnordom,leverkuzenom itd,ili ne daj boze da je imo put ko sevilja juve junajted o jadu bi se crnom zabavili citajuci komentare retarda i velicanje murinja..
P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Marko Nikolic je resenje za Napoli.
M

Mr007

pre 12 meseci

Gasperini bi bio odlicna opcija,sa drugim pomenutim opcijama (izuzev Kontea,koji se nikako ne uklapa u mentalitet trenera koji slusa vlasnika kluba) moze slobodno ugasiti svetlo.
1

19990

pre 12 meseci

Sa igracima koje ima Napoli, najvise bi im legao De Zerbi iz Brajtona, ali pitanje je da li bi mogao da dobije platu bolju nego u PL, s obzirom konje gazda kluba.
V

Valjda

pre 12 meseci

Mislim da bi Spaleti samo tako legao Milanu
a

aa1

pre 12 meseci

Spaleti nula od trenera
R

Rubikova kocka

pre 12 meseci

Napisi ne volim Spaletija, a ne da je nula od trenera, kako jedna nula može poslije 33 godine da donese nekom titulu???
r

rea

pre 12 meseci

@Rubikova kocka, naravno da nije nula od trenera, ali je daleko od top klase. To što je doneo titulu Napoliju posle 33 godine je rezultat toga što ima 2 od 3 najbolja igrača lige u svojim redovima (Ozimen i Kviča) koji igraju sezone snova, plus na to svi konkurenti igraju katastrofalne sezone, od Juventusa, preko Intera, pa sve do ove sezone upokojenog Milana. Roma i Lacio, uz dužno poštovanje, nisu klubovi na nivou gorepomenute trojke (plus Napolitanci).

Pjanić sa tri žutaa

pre 12 meseci

@Rea Inter drugi na tabeli, finale kupa, finale LŠ, osvojen Super kup i kazes katastrofalna sezona? 😂
r

rea

pre 12 meseci

@Pjanić sa tri žutaa, ukoliko su navijači Intera zadovoljni drugim mestom, te da imaju 20 bodova manje od šampiona - meni super.
@

@pjanić

pre 12 meseci

u kojem to filmu je inter drugi? to si opet sanjao nešto ,provjeri tabelu ponovo...

Pjanić sa tri žutaa

pre 12 meseci

@rea Nije vazno da li su navijaci Intera srecni drugim mestom, vazno je da tvoja konstatacija da je ovo katastrofalna sezona glupost.
j

juventino10

pre 12 meseci

Pjanicu, mislio je na serie a. Inter ima katastrofa sezonu kad je serie a u pitanju, a ne generalno

Pjanić sa tri žutaa

pre 12 meseci

@juventino10 E, to je vec druga prica. Sa realno najjacim timom biti drugi, sa 20 bodova zaostatka i sa 11 poraza...to da. Takva je bila i prosla, jos grdja. Izgubili smo titulu od Bolonje, pet kola pred kraj, posle nista nije zavisilo od nas. Vise me boli prosla nego ova.
@

@pjanić

pre 12 meseci

Znamo da te boli,zato ti je i trebalo godinu dana da se oporaviš i ponovo dođeš da sikćeš na milaniste,i ponavljam ti ponovo niste drugi,proveri tabelu ne blamiraj se
R

Rubikova kocka

pre 12 meseci

Mene interesuje gdje će sada Spaleti 🤷‍♂️
G

Ginola 14

pre 12 meseci

U kafanu, gdje bi drugo
O

Opa Miki

pre 12 meseci

Nek dovedu Beniteza, pa da se bore za opstanak. Najprecenjeniji trener u istoriji fudbala.
J

Juve 1982

pre 12 meseci

Uz Lotita ovaj lik je najveći idiot u italijanskom fudbalu. Samo sam se ranije čudio kako je Anćeloti, kao veliki gospodin, pristao doći u Napoli. Ovo je najgori poslodavac u Italiji. Poslije Spaletija samo lud trener može doći u Napoli.
G

Gost13

pre 12 meseci

De Laurentis je idiot teški, umislio ne znam ti šta a a realno sa nekim lošijim trenerom bili bi sedmi u ligi ove godine.
m

menađer

pre 12 meseci

dodao bih i Urbana Kaira
M

Mk

pre 12 meseci

Bas smo mi to komentarisali pre neki dan,usporedjivali ga sa Abramovicem koji nije zeleo uopste da se istice i uvek stajao nekako po strani,secam se kako mu je Drogba stavio pehar lige sampiona u ruci a on ga onako sramezlivo uzeo,dok je Di Laurentis uvek u prvom planu da se istice,na dodeli pehara uzeo je mikrofon i pricao pricao i pricao,malo previse za moj ukus :)
e

ej

pre 12 meseci

Spasio klub, moze sve...
l

ljikac

pre 12 meseci

Milan mora da dovede Slota ili Nagelsmana.
v

vdfd

pre 12 meseci

Bas ce evo tebe samo slusaju, da dovedu trenera koji je imao najaci tim i top dva, tri na svetu i osvojio je pehar od papira pa su ga odjavili u Bajernu. A da otera Milan trenera koji ih je sa rekreativnim igracima poput Mesijasa i veteranima, polovnjacima itd dovedo do Skudeta i polufinala LS. Pa stvarno bi ludi bili da to urade uz to kod navijaca i to onog najtvrdjeg dela Pioli ima status gnerala, i vrlo je cenjen i ako u pocetku nisu ga voleli zbog Intera. Ali vec je 4 godine u Milanu i polako postaje legenda. Na kraju i pored ovog kraha mada to nasi takao prenose onaj dospisnik Pantic, ali nije tako nego je ovo uspeh, naravno i pozitivna sezona samo ako uspe da se plasira u LS, smatraju Piolija za trenutno top trenera Evrope. U Italiji je medju najboljima ali i Evropi je vrlo cenjen trener medju najboljima... Niko nije glup da ne zna sa cim je raspolagao i kojim kvalitetom igraca. Inace Napoli je toksicna sredina i pored Skudeta sto vidimo, sta radi ovaj covek koji je sve zalsuge uzeo za sebe. I umesto da ide ka tome da vlada i uvede Napoli kao favorite svake sezone za borbu i skudeto on tera Spaletija. U Evropi najgori vlasnik i sigurno mada u Italiji ima jaku konkurenciju od gazde Lacia to ovog iz Torina. To su trio fantastiko i po nekada se pridruzi i KOmiso iz Fioretnine...
A

Armel

pre 12 meseci

E zato su Real Barca Liverpool Bayern Juve Mancester... Veliki klubovi zato sto posle jedne titule idu po drugu trecu i neprodaju odma najbolje igrace a ovi ostali ubodu jednu sezonu i to je to
M

Mikki

pre 12 meseci

Da, to i činjenica da ti klubovi imaju neograničene budžete, ili mogu godinama i decenijama nesmetano da izigravaju sistem da bi ostali na vrhu.
S

Sove

pre 12 meseci

Манчестер Јунајтед освојио последњу ПЛ пре равно 10 година...
L

Lionac88

pre 12 meseci

Pa bolje da angazuju Milojevica iz ZVEZDE,nego ovu dvojicu,bice 10ti na zalost
B

Brat Nevera

pre 12 meseci

Ovo je prava sramota, ovog gazdu Napolija treba proterati iz fudbala, čuj Benitez, neće ni Ligu konferencije više videti, tužno...
K

Ko prstom...

pre 12 meseci

Baš bi im Konte legao sa svojim "fudbalom",Hvića bi mu grijao klupu!
r

rczzz

pre 12 meseci

Pa grijace svakako od iduce sezone , half season wonder...
X

Xxc

pre 12 meseci

De Laurentis je jedna buda.letina. Konačno su se poklopile kockice što je rezultiralo sjajnom sezonom, titulom, dobrim fudbalom i sad to sve razbija i menja najvažniju osobu u struci. Verovatno sledi i rasprodaja. Misli da će da svaki prelazni rok da pronađe novog Osimena i Kvaracheliju. E zato će na novi skudeto da čekaju opet 30 godina...
x

xnxx

pre 12 meseci

nije napoli nista superiorniji od ostalih, nego je spojio dobru seriju utakmica za razliku od pretuzne konkurencije u ligi, onakav milan ih oducio od zivota triput u mesec dana...
M

Mikki

pre 12 meseci

Nije Napoli ništa bolji od ostalih nego je bolje igrao na utakmicama tokom sezone u kojoj je cilj da se pobedi što više utakmica
O

Onako realno

pre 12 meseci

Jedino pravo i ozbiljno rešenje De Zerbi. Ovo ostalo tanko. Pogotovo Rafa i Konte. Rafa penzioner a Antonio u velikom padu.
I

Inzaghi

pre 12 meseci

Napraviće istu grešku kao Inter i pogotovo Milan. Umesto da unapredi šampionski tim i nagradi stručni štab i igrače, on zavrće slavinu pod parolom "konkurentni smo". A da ne pričam o tome kako godinama samo priča da će da kupi i sredi San Paolo, sad stadion Diego Maradona. A već sam pisao o tome kako nije imun da prodaje glavne igrače, doduše za ozbiljne pare to mu moram priznati.
C

CroOsijek

pre 12 meseci

Jedini klub koji u istoj sezoni osvoji naslov, dogura nikad dalje u LP i jos uz to stigne zapoceti svoj raspad