Komentari na vest

Sparta sve bliže tituli, Zvezda trećem šeširu u Ligi šampiona

F

FALCO

pre oko 1 godinu

Ako Sparta osvoji titulu,Zvezda je u trećem šeširu!To je ok,šta onda to donosi Partizanu...koji šešir Prof,Koste Vujića!😄
Џ

Џн ње

pre oko 1 godinu

Важна победа против Војводине, а за шта важна да не би партизану склизнуло и 4.место, а овамо се као мрзе а уствари играју за њих...
K

Kumovi Vrbas

pre oko 1 godinu

Izgleda da nikad laksi timovi nisu bili medju nesampione. Braga, PSV, Rendzers..oni ce biti nosioci i u cetvrtom poslednjem kolu staze nesamipona. LS bi mogla da bude u sezoni 2023/2024 daleko laksa nego u predhodnim sezonama, a LE nikad jaca. U LE ce igrati Liverpu, Ajaks, Marsej, Totenhem, Lacio, Milan ili Roma ako ne osvoji LE, Viljareal, Betis...kako se Partizan zezno, nikad atraktivnija LE.
B

BokiUSA

pre oko 1 godinu

Mozda se i nije zeznuo. Lk ce biti po meri. Mnogo laksi protivnici isto bodovanje i jako slicne novcane nagrade. Znaci sve skoro isto osim sto ce izbeci azdaje... u svakom slucaju zelim svim nasim klubovima da igraju grupe i sto dalje doguraju.
D

Da ali

pre oko 1 godinu

Sve je tačno, samo što će Liverpool u LŠ a United u LE.
M

Mitic Dusan

pre oko 1 godinu

Kada se pogledaju trenutni sesiri, Zvezdi je bolje da ostane u cetvrtom sesiru u sustini.
D

Dragan 1985

pre oko 1 godinu

Zvezda je na 43 mestu Uefine ranking liste, ima 42 000 bodova. Da bi Zvezda bila u trecem sesiru Sparta mora da bude prvak Ceske, Lacio da ostane ispod 4 mesta u Seriji A, Bazel da ostane bez LS, i Dinamo da isp[adne iz kvalifikacija..budite precizni kad objavljujete ovakve naslove.
S

Srdjan M

pre oko 1 godinu

Ti budi precizan kad dajes informacije. U Italiji je apsolutno nebitno da li ce Lazio biti medju 4 ili ne. Ko god da bude, ima bolji koeficijent od Zvezde. Drugo, Bazel ima 1 % sanse da bude drugi i udje u kvalifikacije za LS. Za Dinamo je tacno da nam odgovara da ispadne, isto kao i Braga i Rendzersi, jer imaju bolji koeficijent. Takodje je bitno da Viljareal ne prestigne Sosiedad i da Liverpul ne prestigne Njukastl. Ako se ova zadnja dva uslova ispune, Zvezda je 90 % u trećem sesiru.
1

1346

pre oko 1 godinu

Ako Sparta osvoji titulu tri tima koja će ući u Ligu šampiona iz kvalifikacija šampionske staze su ispod Zvezde po rejtingu. Računaj dalje. Seltik se direktno plasirao, četvrti ispod, Union Berlin peti, Lans ili Marselj šesti, Real Sosijedad sedmi, Njukastl osmi. Ako Viljareal na kraju prestigne Sosijedad onda se čeka da se kroz ligaške kvalifikacije ne plairaju PSV, Glazgov ili Braga odnosno da se plasira trećeplasirani u Francuskoj i to je treći šešir za Zvezdu. Može da se iskomplikuje ali su šanse za to deset posto.
S

Srdjan M

pre oko 1 godinu

@1346 Ima Dinamo iz sampionske staze ispred Zvezde po koeficijentu. Ostalo si u pravu
p

pregalac fudbalski

pre oko 1 godinu

Zar nije partizan ugasio spartu iz praga
T

Tačnije

pre oko 1 godinu

Zvezda je. Od tog poraza su krenuli nizbrdo.
d

dušan022

pre oko 1 godinu

Valjda Spartak iz Subotice. To niko ne pamti.
T

Tačnije

pre oko 1 godinu

Ee daa bravo, i to je istina. Bitno je da Partizan sigurno nije.