Drinčić, Natho, Levandovski (©MN Press, ©AFP)
Drinčić, Natho, Levandovski (©MN Press, ©AFP)

SPECIJALI: Pobeda Partizana i Nathov gol - kvota 17,00, Vošin prolaz posle penala 20,00, Levin gol i trijumf Bajerna 1,90

Vreme čitanja: 2min | čet. 24.09.20. | 11:26

U ponudi mečevi srpskih predstavnika u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, kao i duel finala Super Kupa Evrope

Žreb nije bio naklonjen srpskim predstavnicima u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope – Partizan ide na Šarlrou, a Vojvodina na Standard iz Liježa, prvoplasirani i drugoplasirani tim belgijskog prvenstva. Međutim, kao i svaki tim u kvalifikacijama, i belgijski predstavnici imaju svoje mane, o čemu je za MOZZART Sport govorio tamošnji novinar Jirgen Geril.

I pored toga domaćini jesu favoriti, ali naši reprezenti imaju svoje šanse, a da li će ih iskoristiti ostaje da vidimo. Bilo da verujete u prolaz Voše ili Partizana, ili ste pak skeptici, kladionica MOZZART je za vas i ovoga puta pripremila specijal za večerašnje mečeve srpskih predstavnika na evrosceni.

Izabrane vesti

No, krenimo redom. Kvota na trijumf Partizana u kladionicama MOZZART iznosi 3,90. Međutim, uz određene kombinacije u našoj ponudi možete da uvećate potencijalni dobitak.

MOZZART SPECIJALI

Partizan je u prethodna dva kola svoje rivale dobijao minimalnim rezultatom, golovima Bibrasa Natha sa bele tačke, a izraelski vezista pogađao je sa “kreča” i u prvenstvu u dva navrata, takođe u pobedama crno-belih. Trijumf Partizana po pomenutom receptu, golom Natha, nebitno da li iz igre ili prekida, plaća se kvotom 17,00, a samo gol izraelskog fudbalera, nezavisno od konačnog ishoda, donosi koeficijent 5,00.

S druge strane, kako je kolega Geril već napomenuo, u taboru Standarda se najviše pred golom protivnika očekuje od Kaveha Rezaija i Šamara Nikolsona, mada u našoj ponudi blagu prednost ima prvopomenuti čiji gol se uz pobedu belgijskog tima naplaćuje kvotu 3,50.

Standardu je u Liježu dodeljena uloga još većeg favorita – 1,50 – a ukoliko trijumf Belgijanaca golom začini prvi napadač tima, Obi Ulare, MOZZART plaća kvotom 2,70. Ukoliko ipak verujete u još jedan epski meč našeg predstavnika, poput onog u Senti, ali sa srećnim krajem, prolaz Vojvodine posle produžetaka ili penala donosi identičan koeficijent – 20,00.

Pored toga, možete se kladiti i na plasman naših predstavnika u grupnu fazu LE (Crvena zvezda – 1,30; Partizan – 3,50; Vojvodina - 9,00), kao i na specijal Super kupa Evrope između Bajerna i Sevilje.



tagovi

kvalifikacije za Ligu EvropeFK PartizanFK VojvodinaMozzartspecijalna ponudaspecijali

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara