Komentari na vest

Sportski direktor Radničkog na promociji novog šefa: Nema opravdanja za eliminaciju od Gzire

x

x

pre gotovo 2 godine

Vremena su se promenila decko,da bi deca stasavala mora da se ulaze u infrastrukturu, da imas terene,ozbiljne trenere i internate , avi mislite da ste jos u vremenu Mitosevica i Reala sa Nisave
K

Komedijasi

pre gotovo 2 godine

Kad ste zvezdina filijala, za bolje i niste.
a

abrakadabra

pre gotovo 2 godine

Poklonili ste Zvezdi igraca sa kojim ste mogli da prodjete dalje i Mitrovica bi direktno prodali za milion, milion i nesto vise. Zato niste ni zasluzili vise, a Zvezda kao punjena curka samo trpaj.
M

Micko nis k

pre gotovo 2 godine

Sram te bilo stidi se svojom izjavom da nis nije imao srpsko ligasa kada je ekipa buducnost bila 2 mesto. Unistili ste klub, omladinsku skolu dozvolili to dw ekipa buducnost iz sela ima 3 puta jacu omladinsku skolu od vas
D

Deyan X

pre gotovo 2 godine

Kakvi su to treneri ako ih ne trazi niko van Srbije? Kakav napredak sa njima da se ostvari, kad ih niko nezeli?!

Forzza

pre gotovo 2 godine

JOVANOVIĆU ALEKSANDRE PITAM JA TEBE PORED RADNIČKI POSTOJI JOŠ JEDAN FUDBALSKI KLUB NAJSTARIJI U NIŠU KOJI REDOVNO PLAĆA IGRAČE GODINAMA, KOJI JE HTEO U PRVU LIGU I IMA EKIPU ZA ULAZAK U PRVU LIGU A TONČEV, DRVCE I NINOSLAV SPASIĆ IZBACIŠE SINĐELIĆ U ZONU I OPET PONAVLJAM KLUB KOJI JE FINANSIJSKI STABILAN IGRA ZONU ZATO ŠTO ONI MEŠETARE SUDEĐENJE 90:10 IMAJU MOMCI, PA GDE JE PRAVDA? ETO ČISTO DA ZNA CELA SRBIJA DOK SE NE PROMENI GARNITURA CELA KOJA ŽARI I PALI NA ISTOKU NIKADA NIŠ A NITI JEDAN GRAD OD KRUŠEVCA NA DOLE NEĆE IMATI STABILNOG PRVOLIGAŠA!!!SPORTSKI POZDRAV!!!
J

Jova1245

pre gotovo 2 godine

Pitas pogresnog! Taj Aca igrao i u Sindji. Nepravda velika prema Sindjelicu se redovno cini ali tesko da je Aca za to kriv.
M

Meraklija02

pre gotovo 2 godine

Sto javno ne kazete da je Dujmovic branio u gostima protiv Gzire da bi prosli dalje,nego ste mesetarili sa golmanima i sada svi drugi krivi,a sto se tice Niske dece ona igraju po celoj Srbiji samo ne u Nisu,sto javno ne kazete da ste ugasili skolu Radnickog,deca nemaju gde da treniraju samo Vas interesuju clanarine.
G

Gosttt

pre gotovo 2 godine

Igra sa 3 stopera pozadi ? 3,5,2. dobra je to formacija. Ali tako je igrao Batak i izborio evropu pa je smenjen pod izgovorom da su igra i ekipa defanzivni paje doveden ovanzivniji trener propali Sivic. A sad oisle 2 meseca vracanje na staro ! Ovo je kladican kiks uprave, lutanje kao guske u magli ! Slusamo 30 g istu pricu u nasem propalom fudbalu ! Shvatite osim Zvezde i Partizana koji su kosmicki brod za ostatak lige, svi nasi ostali timovi u sampionatu i evropi treba da gaje defanzivan stil igre 3,5,2 ili 5,3,2 uglavnom sa tri stopera i 2 brza beka i centarforom kao od brega odvaljenim. Samo tako mozemo necemu da se nadamo u evropi barem te Gzire da prolazimo. Ovako nemamo sanse jer niti imamo kvalitetne 10 ke niti kvalitetna krila niti spiceve. I sta igramo detu nas Maltezani, Letonci, Kazahstanci itd....Samo tvrdo, defanzivno i na kontru ! To je moje misljenje,ne kazem da sam u pravu ali rezultati kazu da nesto ne valja.
E

Esex

pre gotovo 2 godine

Zalosno jeste ali si u pravu.
K

Krištof Dugari

pre gotovo 2 godine

Sad će vratiti i sin od Mrkića pa da počne cirkus Kolorado!

Golubar

pre gotovo 2 godine

To sto vam igraci odlaze i nemate niskih igraca je stvar uprave koja je u poslednjih par godina dovela ekipu na najnize grane, samo da bi njima bilo dobro prodaju cim neko ponudi bilo kakav novac.
G

Gost nislija

pre gotovo 2 godine

Puna podrska za jedinog pravog Nisliju u Radnickom,covek sve lepo objasnio zasto ne igraju niska deca,a i zasto Nis u sportskom smislu izgleda kao palanka... Napred Radnicki!!!

Forzza

pre gotovo 2 godine

ZAŠTO SVI RADE GODINAMA PROTIV SINĐELIĆ NIŠ KLUB KOJI JE FINANSIJSKI STABILAN I IMA PLATEŽNU MOĆ ZA PRVU LIGU TJ TOP 5 U PRVOJ LIGI SIGURNO, NOVICA TONČEV, NINOSLAV SPASIĆ I MIROSLAV MILIVOJEVIĆ DRVCE GA IZBACILI U ZONU? NA SVAKOJ UTAKMICI SE MOMCIMA PONIŠTAVALO PO 3-4GOLA A SUĐENJE 90:10
n

niszvezda

pre gotovo 2 godine

Nema opravdanja za ispadanje od Gzire?! Priča se u najveće da je sav novac od transfera Mitrovića okrenut na kladionici baš na mečevima protiv Gzire...
N

Niški Merak

pre gotovo 2 godine

Jovanovicu,i ti znas da se tu nista ne pitas..zato bolje cuti ispadas smesan...
A

Aksel

pre gotovo 2 godine

Drug Mrki. Ne izgleda mi bas inteligentno al izgled nekad vara. Sve najbolje vam želim.