Srećna vam Nova 2023. godina!

Vreme čitanja: 2min | sub. 31.12.22. | 19:00

Redakcija Mozzart Sporta želi vam puno zdravlja, smeha i pobeda

Da je bilo savršeno – nije i nikad neće ni da bude. Ali da je bilo lepih trenutaka – bilo je i tek će ih biti. I da se zato mi sa osmehom osvrnemo na ovu 2022, pa da u Novu 2023. uđemo u dobrom raspoloženju, puni optimizma i vere u svetlo sutra.

Da se ne sekiramo previše oko stvari na koje ne utičemo, nego da se potrudimo da nam pred očima bude ono što je lepo i što nas čini radosnim. Da ne tražimo u svemu dlaku u jajetu i probleme tamo gde ih nema, nego da budemo tolerantni, velikodušni i pozitivni. Da se potrudimo da budemo bolji, ali da krenemo prvo od sebe.

Izabrane vesti

Mi obećavamo da ćemo da probamo, a Vi budite i dalje sa nama, jer mi i jesmo tu samo zbog Vas. Pa da zajedno tugujemo zbog poraza, padamo u euforiju zbog pobeda, nekad se vala malo i podžapamo, ali samo dok pričamo o sportu, jer na kraju – sport je ono što nas spaja.

I Novak Đoković u Melburnu i rukometaši na Svetskom prvenstvu. Posle i svi drugi, čak i oni manje poznati, manje uspešni, a jednako nam dragi, dokle god daju sve od sebe da izvuku najbolje iz sebe.

Neka bude prvo zdravlja. Pa neka bude ljubavi. Za bliske nam ljude i sve druge ljude. Za omiljene klubove i omiljene sportiste. Za Srbiju. Za ostalo ćemo lako.

Srećna vam Nova 2023. godina!


tagovi

Mozzart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara