Komentari na vest

'Srpski' Salcburg pred kolapsom, u utakmicu sezone bez Pavlovića (VIDEO)

N

Nikola44

pre 9 dana

Zapamtiti sta Vam kazem, dok Pavlovic i Milenkovic igraju u nasoj odbrani rezultata nece biti. Jer oni su obojica jako limitairani. Uostalom nasi rezultati govore kakvi su to stoperi. Cim dodju drugi igraci odbrana ce biti mnogo bolja.
S

Sedorf10

pre 9 dana

Verujte mi ako Pavlovic ne bude igrao Salzburg nece nista izgubiti samo ce dobiti. Ne volim da kritikujem nase igrace, pogotovo ne nase reprezentativce. Ali Pavlovic je stvarno los igrac. Neinteligentan pre svega. A to je nemoguce poboljsati. I za reprezentaciju bi bilo mnogo bolje da ga preselimo na klupu. Jer odkad on igra nama duva velika promaja u odbrani. Ako bas ne zelimo sebi dobro onda mozemo da ga ostavimo da igra levog beka jer tu ce mnogo manje stete napraviti. I tako nemamo bekove, pa eto njega da stavimo tamo, on moze mnogo da trci(doduse kao muva bez glave), ali za beka ima fizikalije. Pa neka ga tu, tu najmanje moze da odmogne.
G

Gostgost

pre 9 dana

Salcburg pojacan odsustvom Pavlovica pred najbitniju utakmicu. Pavloviceva sezona kao standardnog prvotimca, i Salcburg prvi put ima sanse da ostane bez titule. Toliko je "dobar", da nije levonog, igrao bi srpsku ligu.
V

Veljko9

pre 9 dana

Prosle sezone uzeli titulu lagano sa njim kao najstandarnijem igracem, najvredniji je igrac Salzburga sa vrednost od 25M, sta pricas ti sine?
i

iz sljivika

pre 9 dana

Čim su se okrenuli našim "fudbalerima" prekidoše dominaciju :)
S

Sf

pre 9 dana

Pa naravno kada im ovo drvo Kalaba igra u odbrani. Po 5 komada primaju. Jadna naša reprezentacija.
L

Laker

pre 9 dana

A bas im on medju najbolje ocenjenim igracima za celu sezonu, ti bas pratis svaku tekmu Salzburga pa znas da je on problem jel da? Nisi sigurno navijac zvezde koji mrzi svakog igraca koji je ponikao iz Partizana i odrzava nam reprezentaciju..
N

Niko123

pre 9 dana

Kako su namestili iz 2 u 1.Posle kada kazem kako se fudbal šteluje, ljudi mi lupaju minuse.
B

Bruka

pre 9 dana

Teska vezara. IQ 50. Spajic Nesta za ovog maloumnika.
L

Laker

pre 9 dana

HAhahahhah sta sve necu procitati.. Sa ovom vezarom smo otisli na SP i EP, pojeo je Halanda za plasman u A ligu nacija, Erakovic juce kako je usao tako je Zenit primio 2komada, klasicna vezara, protiv Rusa svaku loptu ispucava panicno i ajde sto je nizak nego je i spor..
l

lol12

pre 10 dana

A s njim su na zadnjoj utakmici primili samo 4 gola od Klagenfurta.Ako protiv prvoplasiranog Sturma prime manje mozda ni ta suspenzija nije losa po njih.