Šta će biti sa Tavambom? Opcija 1 - igra sa Ožegovićem, opcija 2 - napad sa Ivanovićem

Vreme čitanja: 1min | pet. 27.04.18. | 09:53

Kamerunac „visi“ za revanš polufinala Kupa Srbije

Sigurno neće igrati u naredna dva superligaška kola, a „visi“ Leandre Tavamba i za najvažniju utakmicu Partizana do kraja sezone - revanš polufinala Kupa Srbije sa Čukaričkim, 9. maja.

Prema rečima klupskog lekara, dr Ilije Rosića, Kameruncu je na treningu stradao lateralni ligament kolena, očekuje ga najmanje deset dana pauze, za sledeću sedmicu zakazan je kontrolni snimak i tek tad će se znati da li najefikasniji fudbaler crno-belih u sezoni na izmaku može da igra protiv Brđana.

Izabrane vesti

Ako odgovor bude pozitivan izvesno je da će baš sa njim Miroslav Đukić napasti Čukarički, u pokušaju da nadoknadi zaostatak od dva gola sa Banovog brda (2:4), a ako se ispostavi da je povreda teže prirode partner Ognjenu Ožegoviću u špicu biće Đorđe Ivanović, kao što je bio slučaj na poslednja dva meča. Možda to i ispadne dobro za klub iz Humske, jer je novajlija iz Spartaka protiv Radničkog pokazao koliko može da bude koristan u ofanzivi (dva gola i asistencija).

Golam Vladimir Stojković će takođe propustiti gostovanje Vojvodini (nedelja), verovatno neće braniti ni protiv Napretka (5. maj), ali u Partizanu ne mogu da tvrde da će biti spreman za revanš sa Čukaričkim.

FOTO: MN Press


tagovi

Leandre TavambaIlija Rosić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara