Dejan Stanković ©AFP
Dejan Stanković ©AFP

Stanković: Dao sam sve od sebe i nije bilo dovoljno

Vreme čitanja: 2min | pon. 08.05.23. | 23:23

"Ne mogu ništa da kažem o budućnosti, jer to nije na meni. Ovo su pitanja za nekog drugog", kaže srpski stručnjak

Sampdorija je zvanično ispala iz Serije A posle poraza u Udinama (0:2), a srpski strateg Dejan Stanković ne krije razočaranje zbog toga. Bivši trener Crvene zvezde kaže da nije bilo dovoljno to što su on i njegovi igrači dali sve od sebe, pa je usledio bolan trenutak za klub i navijače.

Šef struke Đenovljana u ovom trenutku ne može ništa da kaže ni po pitanju svoje budućnosti, a prilično neizvesno deluje i budućnost Sampdorije, s obzirom na to vlasnik Masimo Ferero još uvek odbija da ga proda, uprkos tome što se nalazi na ivici bankrota.

Izabrane vesti

"Ne mogu ništa da kažem o budućnosti, jer to nije na meni. Ovo su pitanja za nekog drugog. Dao sam sve od sebe i nije bilo dovoljno. Veoma sam razočaran i ne mogu da naćem reči da opišem kako se trenutno osećam", rekao je Stanković posle utakmice.

Srpski trener je preuzeo dužnost na Luiđi Ferarisu 6. oktobra prošle godine i do sada je zabeležio tri pobede, šest remija i 17 poraza u Seriji A, uz još jedan neuspeh u Kupu Italije.

"Osećam ogromno razočaranje i tugu. Trudili smo se i dali sve što smo imali. Znam da svaki navijač ne želi da prihvati ovaj dan, ali borili smo se na terenu i oni su uvek bili uz nas. Ovaj klub zaslužuje više jer je lep iznutra i spolja. Nadam se da se ova situacija može rešiti na najbolji mogući način", dodao je Stanković.

Masimo Ferero je blokirao pokušaje Upravnog odbora da proda klub i među navijačima postoji ozbiljna bojazan da bi Sampdorija ovog leta mogla da proglasi bankrot. To bi značilo da klub narednu sezonu ne bi započeo iz Serije B, već iz Serije D.


tagovi

Dejan Stanković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara