Komentari na vest

Stanojević se pretplatio na preokrete: Dikmen bacio šampiona na kolena, Trabzonu malo Hamšikov prekid posta (VIDEO)

G

Gost1234567

pre 12 meseci

Čudo bi bilo da nije, imao igrača više 2/3 utakmice
G

Grga Cvarak

pre 12 meseci

Da, naravno, jer se automatski podrazumjeva da ako imas igraca vise da ces odmah pobjediti. Tako je i Savo sa Partizanom 2 puta pobjedjivao AZ u Evropi kad smo mi imali igraca vise protiv njih. Ccc... koliko, ljudi, vole da lupaju i mrze bez razloga, pa to je strasno. A Konya je pod Stanojevicem trenutno sesta u prvenstvu, pa ti sad kako hoces.
D

Dzo Black

pre 12 meseci

Ma Bjekovic mu je u savezu pa mu sredjuje pobede?? Jel tako klinci
t

to

pre 12 meseci

beše onaj trener što će ispred skupštine a matori?

Fs

pre 12 meseci

Ajde Bjekovic koji nije imao nista gotovo nikakav uticaj i da je imao ne bi radio u korist Partizana, nego najvece nebuloze su posle SP zaboravljene optuzbe da grobar Piksi radi protiv Zvezde i gura Partizan svoju legendu tako optuzivati...

Alex

pre 12 meseci

Stanoje ne samo u utakmicama nego ako bude pamtan moze da preokrene svoju karijeru nije on jedini trener koji je u Srbiji pravio serije pobeda a onda u nekim mnogo smesnijim ligama i od Turske nije mogao da se sastavi.
S

Sima Arauho

pre 12 meseci

Bravo za ser Samroka,6 na tebeli sa 31-om utakmicom i isti broj bodova sa 7,8,9 koji imaju utakmicu manje.A prvi mu sa dve utakmice manje bezi 25 bodova.Docekali su njegovi burek novinari da napisu nesto o njemu pozitivno.
G

Grga Cvarak

pre 12 meseci

Kako ti samo ne dosadi da mrzis?
M

Mandrda

pre 12 meseci

Sada kada pocnu decurlija sa onim,a ne valja Stanoje a,a gde je Stankovic a...pa sledece kolo kada izgubi na scenu stupaju druga decurlija a evo vam ga ovaj sa nizom po Srbiji bla bla bla. Kao da ista od toga ima veze jedno sa drugim.
p

pregalac fudbalski

pre 12 meseci

I glupane koji gacu aaa aa aaa, stanoje stanoje...