Komentari na vest

Stanojević zamaskirao sve Partizanove nedostatke, Dragović nema svetsko iskustvo već klasu

G

Gostanko

pre oko 2 godine

Radnicki KG - Partizan 1:0, faul za Radnicki KG. Lazar Markovic prvo psuje sudiju i unosi mu se u lice a zatim ga udara po ruci.Svuda bi to bio crveni karton samo tada nije bio ni zuti.Partizan preokrece rezultat. Napredak-Partizan 0:0, penal za Partizan koji promasuju.Sudija iz samo njemu znanih razloga ponavlja penal i Partizan pobedjuje.Partizan-Proleter 0:0, izmisljeni penal za Partizan u magli koji niko video nije. Spartak Subotica - Partizan 0:0, mali iz Partizana pada ni sam ne zna zasto i sudija izmislja penal za Partizan kojim on pobedjuje. Partizan-Mladost Lucani 2:1, dva cista penala se ne dosudjuju za Mladost, var ne radi. Partizan-TSC 2:0, cist penal za TSC, var ne radi. I ti,tacnije vi iz Partizana imate obraza da nekome nesto kazete. Na stranu to sto partizanovi protivnici skinu gace a da mec nije ni poceo pa su samim tim zbog toga i ostali u trci za titulu. Nakon svih tih meceva Stanojevic nije hteo pred skupstinu.I kakvu situaciju on smiruje kada svakog dana kuka. I ne daj boze da danas slucajno pobede,ovakva kanta bi bila sampion zahvaljujuci sklanjalicama za koje se svi prave ludi.Ko zna koliko je Sasi Ilica po Srbiji.
p

pedjapfcccc

pre oko 2 godine

kada budu napustili klub urosevic matic smiljanic zdjelqr jojic markovic miljkovic obradovic …..e onda bi moglo da se prica ovako nista
S

Sarloa

pre oko 2 godine

Od prvog minuta samo skoncentrisano i PAMETNO odigrati i zatvoriti sve prilaze nasem golu isto ko u proslom derbiju,ne zaboravite da imamo bodovnu prednost i da nema potrebe da srljamo jer nam i NERESENO sasvim odgovara i ostavlja nas opet na prvom mestu,zato PAMET U GLAVU I OPREZ!
R

Raul Muidza

pre oko 2 godine

Jesu navijaci sa juga ponosni na svog vodju "alcatraza" hrvata Raula Muidzu koji je pre 3 dana uhapsen u Mariupolju od strane Ruskih specijalaca sto je ratovao na strani nacista iz Azov bataljona,ko ne veruje neka samo kuca na google uhapsen prtizanov vodja Raul Muidza pa nek se uveri i sam,svi regionalni i svetski mediji su preneli tu vest po svim sportskim portalima!
G

Gost123

pre oko 2 godine

Bravo brate za komentar!!! Pravice se oni da se to nije desilo, kao i za mnogo toga drugog?))))
3

3344

pre oko 2 godine

Ali kako vam nikad ne dosadi sa tim izmišljotinama ? Svi su mediji objavili da je uhapšen Srbin sa tetovazom grba Beograda.
Š

ŠamrokStanija

pre oko 2 godine

Uau nemoj toliko da zamaskiras molim te Stanoje
G

Gosteh

pre oko 2 godine

Danas se vraćamo na prvo mesto ⚫⚪⚫⚪
a

abc

pre oko 2 godine

Od partizana ništa ne zavisi, partizan ima šanse u onoj meri u kojoj se kaže da je lopta okrugla, ali da bi ta šansa iskočila potrebno je 1000000 faktora da se poklope.
N

Najrealniji Partizanovac

pre oko 2 godine

Nema parametra po kome je C.zvezda bolja od Partizana. Prosto ove sezone mozda i istorijska razlika u kvalitetu u korist Partizana, ali eto Partizan nema sudije i produzenu ruku kao Zvezda, pa ce nazalost i ove godine ostati bez titule. A Zvezdu ako nije sramota, neka uzme titulu i kup.
P

Penzioner

pre oko 2 godine

Brateee, sve si upravu! Dovoljno je pogledati samo klupu Partizana. Na toj klupi came takve velicine kao sto su Lola, Ostojic, Brezancic, Fejsa, Obradivic itd. Zmislite onda koje gromade su u prvih 11 kada pomenuti sede na klupi. Zao mi je sto se lozimo kada smo bez sansi u derbiju. Ipak nam fale Ivica, Stanoje i fudbalska legenda ne samo Partizana nego i SFRJ, Vucela.
D

Drvo

pre oko 2 godine

Gde si Floro ko te ne bi volo
T

The Nightwalker

pre oko 2 godine

Ti ako si realan prema sebi, poseti LL! Obecana vam je titula, otud taj optimizam i pritisci poslednjih dvadesetak dana svuda: u medijima, konferencijama za stampu, nesudjenjem penala za protivnike, naprasnim kvarom VAR-a..... Ko vas ne zna, skupo bi vas platio!
G

Gost007

pre oko 2 godine

Katai je verovatno najbolji igrač lige. Ali ima 30 godina i ne možeš reći da je najtalentovaniji.
H

Hammers Srbija

pre oko 2 godine

Zasto? Kakve talenat ima veze s godinama?
D

Dejan_996

pre oko 2 godine

Colo Simeone na aparatyyyy
G

Gromir

pre oko 2 godine

Svi na jug ,istok je nas! Napred Partizan! Svi u rupu!